• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yardım...

saltas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
203
1
46
Diyarbakır
Kızlar adetime 5 gün var. Dayanamadım test yaptım yine:(
Test kısmında beyaz çizgi çıktı önce acaba testin kendiliğinden mi dedim. Çünkü ışığa doğru tutup hareket ettirince görünüyordu. 15-20dk sonra o çizgi kayboldu. Sizce test mi hatalı yoksa reglime daha olduğu için mi öyle beyaz çizgi çıktı?
Lütfen içime su serpen biri çıksın...

Kızlar adetime 5 gün var. Dayanamadım test yaptım yine:(
Test kısmında beyaz çizgi çıktı önce acaba testin kendiliğinden mi dedim. Çünkü ışığa doğru tutup hareket ettirince görünüyordu. 15-20dk sonra o çizgi kayboldu. Sizce test mi hatalı yoksa reglime daha olduğu için mi öyle beyaz çizgi çıktı?
Lütfen içime su serpen biri çıksın...

testin bozuktur ama 2-3 gün sonra mutlaka tekrarla emin olman için canım o zaman kesin çıkar ortaya

testin bozuktur ama 2-3 gün sonra mutlaka tekrarla emin olman için canım o zaman kesin çıkar ortaya

cevabın için teşekkürler canım. Adetime 4 gün var ama bgn sağ kasığım çok ağrıdı dizime kadar vurdu. Karnım çok huzursuz ama test yapmıcam daha iyice kafayı yedm:)

umarım hamilesindir bu testler çok yanıltıcı oluyor adet günün geçmeden yapma derim ben

Back
X