- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
-
Kan verdim sonucu almaya gittim doktor gebelik negatif dedi anlamadım hiçbişeyÇok hafif görünüyor kan verin bence geç döllenme olabilir
Kan verdim sonucu almaya gittim doktor gebelik negatif dedi anlamadım hiçbişey
Bilmiyorum yarın bilgisayardan bakıcam kaç çıktı diye yeni döllenmeyse belki hcg düşüktür sonradan yükselir öyle olabilir miKaç çıktı sonuç
Kan verdim doktor gebelik negatif dedi geç döllenme olduğundan hcg düşük çıkmış olabilir mi kaç çıkmış bilmiyorum yarın bilgisayardan bakıcamÇok hafif görünüyor kan verin bence geç döllenme olabilir
Geç döllenme dedim çünkü 4 gün gecikmeyle koyu çıkardı erken gebelik testiKan verdim doktor gebelik negatif dedi geç döllenme olduğundan hcg düşük çıkmış olabilir mi kaç çıkmış bilmiyorum yarın bilgisayardan bakıcam
Var silik çizgiBen bir şey göremedim testte. 4 günlük gecikmeyle belirgin olması gerekmez miydi?
Geç döllenme nasıl oluyor ?Çok hafif görünüyor kan verin bence geç döllenme olabilir
Adete yakın yumurtlama olunca geç döllenme oluyor yani geç yumurtlama olunca geç adet oluyorsun gebelik oluşursa geç döllenme oluyorGeç döllenme nasıl oluyor ?
İdrari koyduğum gibi çıkmıştı çizgi. Neyse gebe değilmişim zaten...Test hassaslığı 5 yada 10sa test pozitif çıkmış olabilir. 4 gün gecikmeyle 5 çıktıysa kanda hcg doktor negatif demiş olabilir. Çıkan çizgi 10 dk sonra çıktıysa baz almamak lazım zaten.
sonucu e nabızdan görebilrsinİdrari koyduğum gibi çıkmıştı çizgi. Neyse gebe değilmişim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?