Gebelik testi yaptım

umutol1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
25
3
1
22
Kızlar merhaba adetim 6 gün var ve ben bu sabah erken gebelik testiyle test yaptım ama negatif çıktı. Bundan yaklaşık 4 gün önce kasıklarımda çok hafif ağrı oluyordu ve çok az akıntım oluyordu hatta ben ikinci kez yumurtlama olacağını düşündüm. Yani demem o ki gebelik varsa eğer pozitif çıkması gerekir miydi yoksa erken mi ?

Kızlar merhaba adetim 6 gün var ve ben bu sabah erken gebelik testiyle test yaptım ama negatif çıktı. Bundan yaklaşık 4 gün önce kasıklarımda çok hafif ağrı oluyordu ve çok az akıntım oluyordu hatta ben ikinci kez yumurtlama olacağını düşündüm. Yani demem o ki gebelik varsa eğer pozitif çıkması gerekir miydi yoksa erken mi
Kızlar merhaba adetim 6 gün var ve ben bu sabah erken gebelik testiyle test yaptım ama negatif çıktı. Bundan yaklaşık 4 gün önce kasıklarımda çok hafif ağrı oluyordu ve çok az akıntım oluyordu hatta ben ikinci kez yumurtlama olacağını düşündüm. Yani demem o ki gebelik varsa eğer pozitif çıkması gerekir miydi yoksa erken mi ?
Kişiden kişiye değişiyor yani ne zaman oluşmaya başlar bilemeyiz ben adete 1 hafta varken öğrendim kan testi yaptırmıştım bulantım vardı kasık ağrım vardı kan testi daha iyi sonuç verir

Kişiden kişiye değişiyor yani ne zaman oluşmaya başlar bilemeyiz ben adete 1 hafta varken öğrendim kan testi yaptırmıştım bulantım vardı kasık ağrım vardı kan testi daha iyi sonuç verir
Sanırım regl olacağım bugün bel ağrım başladı idrar testlerim de negatif çıkıyor

Benim regle 4 gün kala bile baya silik çıkmıştı acele etmeyin derim

Back
X