Amin inşallah herşey yolunda gider, sağolun...Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah herşey yolunda gider, sağolun...Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin
Bende Aynı vaziyetteyim 6 gün kala yaptım ama erken gebelik testi silk çıktı hiç umudum yok gibi sevinmedim bile bekliyorum bakalımAdetime 2 gün var daha.. 1 kimyasal gebelik 1 kürtajdan sonra, hamile miyim sizcede...
Ben 2 kere yaptım belki de vardır canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun...Bende Aynı vaziyetteyim 6 gün kala yaptım ama erken gebelik testi silk çıktı hiç umudum yok gibi sevinmedim bile bekliyorum bakalım
Hayırlı olsun canım, 5 in üstünde olunca hamile oluyorsun ve bunun düzenli artması gerekiyor.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah... Adet tarihiniz ne zamandı..Zaten konu açılmış diye açmıyorum öncelikle merhaba güzel bayanlar dün kanda beta testi yaptırdım ve sonuç 240 sizce bu hamilelik var demek mi ? Saglik ocaginda yaptirdim 2 gibi sonuclari almaya gidicem ben dayanamayip internetten baktim sonuca ve 240 dunden beri havalara ucuyorum lutfen bilen biri soyleyebilir mi hamile miyim?
Hayırlı olsun hamilesinnnZaten konu açılmış diye açmıyorum öncelikle merhaba güzel bayanlar dün kanda beta testi yaptırdım ve sonuç 240 sizce bu hamilelik var demek mi ? Saglik ocaginda yaptirdim 2 gibi sonuclari almaya gidicem ben dayanamayip internetten baktim sonuca ve 240 dunden beri havalara ucuyorum lutfen bilen biri soyleyebilir mi hamile miyim?
Ne yaptın canım senin sonuç ne olduHayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım, 5 in üstünde olunca hamile oluyorsun ve bunun düzenli artması gerekiyor.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah... Adet tarihiniz ne zamandı..
Hayirli olsun canim ama kan ver daha iyi sonuc almak adinaAdetime 2 gün var daha.. 1 kimyasal gebelik 1 kürtajdan sonra, hamile miyim sizcede...
Gercektek mi ayyyy inanamiyorum allahim sukurler olsun. Amin insallah rabbim sizlerede guzel haberler nasip etsin.Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım, 5 in üstünde olunca hamile oluyorsun ve bunun düzenli artması gerekiyor.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah... Adet tarihiniz ne zamandı..
Hcg 1107 çıktı bu gün kese varmı oran artmış mı diye kontrol geldim.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla çok tırsıyorum...Amin canım bemim sağlıcakla kucağına al inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah canım inşallah aminn..Gercektek mi ayyyy inanamiyorum allahim sukurler olsun. Amin insallah rabbim sizlerede guzel haberler nasip etsin.
Bişey çıkmaz inş. Çok sevindim adınaHcg 1107 çıktı bu gün kese varmı oran artmış mı diye kontrol geldim.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla çok tırsıyorum...
Kaç gün gecikmede 1107 çıktı canım olumlu düşün her şey iyi işte baya yüksek korkarsan başına gelir aklını başka şeylere verHcg 1107 çıktı bu gün kese varmı oran artmış mı diye kontrol geldim.. İnşallah Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla çok tırsıyorum...
Canım geçen ay adet tarihim 13 Aralık bu 14 ocakta yapıldı.... Doktor tam sat göre 5+0 ama keseyi tam göremedi doktorKaç gün gecikmede 1107 çıktı canım olumlu düşün her şey iyi işte baya yüksek korkarsan başına gelir aklını başka şeylere ver