Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEvet test pozitif kan ver bir an önce istersen
Amin çok teşekkür ederim.Hamikesin tabiii sağlıklı olur inşallah
Çok sağolasın inşallah birdaha yaşamam böyle bir durumu, inşallah kimse yaşamasın.Adetin bikaç gün geçsin dra gitmelisin bence diğerleri gibi olmasın önlem alır belki
Amin canım bemim sağlıcakla kucağına al inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sağolasın inşallah birdaha yaşamam böyle bir durumu, inşallah kimse yaşamasın.
İnşallah Sağol canımCanım test pozitif görünüyor inşallah bu sefer tutunur sana bebeğin 1-2 gün daha bekle kan vermeye git bence. Değer olarak da daha net çıkar bat gününde. Gözün aydın
ne zaman oldu en son düşüğünAdetime 2 gün var daha.. 1 kimyasal gebelik 1 kürtajdan sonra, hamile miyim sizcede...
temmuz ayındane zaman oldu en son düşüğün
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım adetime 2 gün var merak edip eczaneden test aldım ovula erken gebelik verdi ama ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce güvenilirmidir Negatif çıktı ve normalde her ay 3 gün önce geliyo şuan hiç bir belirti yok
Canım bi haber vermedin tekrar ne yaptınHepimiz hayırlısıyla kavuşalım minnaklara
Kan testi yapmadım daha köyde oturuyorum, pazartesi inşallah eğer adet olmazsam.... Kasıklarımda ağrı var normal mi bilmiyorum sanki adet olacakmışım gibi ama bu 1 aydır varCanım bi haber vermedin tekrar ne yaptın
Adet günüm geçen ay 13 Aralık ama hep 2_3 gün öne gelir yani yarın adet günüm normalde...Kan testi yapmadım daha köyde oturuyorum, pazartesi inşallah eğer adet olmazsam.... Kasıklarımda ağrı var normal mi bilmiyorum sanki adet olacakmışım gibi ama bu 1 aydır var
Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim tamamına erdirsinHcg kanda 1107 çıktı... Rabbim tamamına erdirsin inşallah