• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptım

Melek5367

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
17
4
1
37
Adetime 2 gün var daha.. 1 kimyasal gebelik 1 kürtajdan sonra, hamile miyim sizcede...

Eklentiler

• _20180109_121830.JPG
    _20180109_121830.JPG
    22,9 KB · Görüntüleme: 292
Evet test pozitif kan ver bir an önce istersen

Adetin bikaç gün geçsin dra gitmelisin bence diğerleri gibi olmasın önlem alır belki

Canım test pozitif görünüyor inşallah bu sefer tutunur sana bebeğin :KK200: 1-2 gün daha bekle kan vermeye git bence. Değer olarak da daha net çıkar bat gününde. Gözün aydın

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım adetime 2 gün var merak edip eczaneden test aldım ovula erken gebelik verdi ama ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce güvenilirmidir Negatif çıktı ve normalde her ay 3 gün önce geliyo şuan hiç bir belirti yok

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım adetime 2 gün var merak edip eczaneden test aldım ovula erken gebelik verdi ama ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce güvenilirmidir Negatif çıktı ve normalde her ay 3 gün önce geliyo şuan hiç bir belirti yok

Genelden adet geçmeden yapılanlarda sıkıntı oluyor bence adetin geçince yap testi

Kan testi yapmadım daha köyde oturuyorum, pazartesi inşallah eğer adet olmazsam.... Kasıklarımda ağrı var normal mi bilmiyorum sanki adet olacakmışım gibi ama bu 1 aydır var
Adet günüm geçen ay 13 Aralık ama hep 2_3 gün öne gelir yani yarın adet günüm normalde...

Back