Gebelik testi yaptım. Negatif sizce bir kez daha yapmalı mı?

Alin565

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
72
8
1
27
Eylül ayında sürtünme ile ilişki yaşadım. 10 saniye cıplak olarak surdu. Prezervatifle devam ettik bir kez yasandı. 3 aydır adet oluyorum ama ekim ayında 3 gun adet görup 4 gunu lekelenmem olmustu 2 gun acık kahve korktum ve bugun test yaptım adetimden 15 gun sonra sizce dogru mudur bir test daha yapmalı mı silik de cıkmadı tek cizgi vardı sadece 10 dk boyunca. Clear pink testim.

Eklentiler

• IMG_20191204_152206.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 86
SÜRTÜNME İLE GEBE KALINMASI MÜMKÜN DEĞİL!!! ki 3 defa adet olmuşun yani ne hamileliği allah aşkına Valla artık eşime bi de sürtünerek deneyelim millet şüpheleniyor belki olur diycem ya normal ilişkiyle bile olmadı çünki

Haklsınız benım ki de kuruntu işte umarım sizin olur

Ayy yeter.. Biz 2.5 yılda neler denedikte olmadı.. Sürtünmeyle, pedle, çamaşırla bilmem neyle hamile kalınmaz. Adet oluyomuşsun, gebelik testin negatif.. Madem bu kadar korkuyosun yaşamasaydın.

Ayy yeter.. Biz 2.5 yılda neler denedikte olmadı.. Sürtünmeyle, pedle, çamaşırla bilmem neyle hamile kalınmaz. Adet oluyomuşsun, gebelik testin negatif.. Madem bu kadar korkuyosun yaşamasaydın.
Aynen arkadaşım hislerime tercüman olmuşsun forum nereye döndü böyle. Ergenlerin yaşayıp yaşayıp korkularını okuyoruz. Sonucuna katlanamayacağın birşey yaşamayacaksın. Evliler bu kadar şey yaşayıp milyonlara açık açık yazmıyor. Şimdiki gençler çok çok rahat yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…