- 20 Haziran 2024
- 64
- 46
- 3
- 26
- Konu Sahibi sevgidolubiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testte pozitif çıkan kandada şuan cikar sanırımkan verin. su an muayenede görünmez. kücük daha
Kan da cikarmi net olarak pozitif olarakKan verirseniz netleştirirsiniz ama kese vs için erken henüz
Tabii önce kana sonra idrara geçtiği için idrarda gördüyseniz kanda hayli hayli görürsünüzKan da cikarmi net olarak pozitif olarak
3 haftalık mis hamileymişim ilk bebeğim olucak allahim herkese nasip etsin5 haftalıkken kese görünüyor çok erken . İnşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız
Ay Allahım ♥ çok sevindim …inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim3 haftalık mis hamileymişim ilk bebeğim olucak allahim herkese nasip etsin
Çok yeni hamilesin, bende kimyasal gebelik geçirdim üstüne regl olmadan hamile kaldım ama şuan bildiğin regl oldumArkadaslar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay 4 gün geciktim ve test yaptım pozitif çıktı hamile miyim
Yaaa bende endişeliyim açıkçası ya yine kimyasal olursam diye evet pıhtı vardı.Çok yeni hamilesin, bende kimyasal gebelik geçirdim üstüne regl olmadan hamile kaldım ama şuan bildiğin regl oldumkimyasalda pıhtı atmışmıydın
Yoğun mu kanamanKanamaya rağmen çift çizgi
Hamileliği öğrendiğin günden kaç gün sonra regl oldunÇok yeni hamilesin, bende kimyasal gebelik geçirdim üstüne regl olmadan hamile kaldım ama şuan bildiğin regl oldumkimyasalda pıhtı atmışmıydın
İlk kan verdiğimde beta 7 idi sonra 13 oldu sonra 1116 oldu canım. Ben 12.günden itibaren ufak ufak lekeler görülmeye başladım. Pembe kahve sonra kırmızı görmeye başladım sonra her tuvalete gittiğimde gördüm ama tam olarak regl 18-19 gün sonra başladı ve 5 gündür baya baya kanamam varHamileliği öğrendiğin günden kaç gün sonra regl oldun
kızlar ilk kan
İlk kan verdiğimde beta 7 idi sonra 13 oldu sonra 1116 oldu canım. Ben 12.günden itibaren ufak ufak lekeler görülmeye başladım. Pembe kahve sonra kırmızı görmeye başladım sonra her tuvalete gittiğimde gördüm ama tam olarak regl 18-19 gün sonra başladı ve 5 gündür baya baya kanamam var
Regl de ki gibi olmasada ped değiştiriyorumYoğun mu kanaman