- 24 Ocak 2024
- 16
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi oznurhayal
-
Üzgünüm birkaç güne tekrar edin.merhaba.
pcos tanım var düzenli bir adet dönemim yok.idrar testi yaptım evde ama test olmadığı
için idrarımı bekletmiştim 10:00/17:00 arası bekledi.
test aldıktan sonra yaptım.
bekledim 10.dk birşey göremedim daha sonra 1 saat olmadı galiba baktım 2 çizgi vardı 2.adet yapmıştım kuru değillerdi daha ne yapabilirim.
hersey rabbimden.gebelik varmıdır acaba bu durumu yaşayanlar var mı
Geçtiğimiz gün bu durumu yaşadım maalesef kuruma çizgisiymiş ve adet oldummerhaba.
pcos tanım var düzenli bir adet dönemim yok.idrar testi yaptım evde ama test olmadığı
bekledim 10.dk birşey göremedim daha sonra 1 saat olmadı galiba baktım 2 çizgi vardı 2.adet yapmıştım kuru değillerdi daha ne yapabilirim.
Geçtiğimiz gün bu durumu yaşadım maalesef kuruma çizgisiymiş ve adet oldum
inşallah rabbim size de en güzel şekilde nasip ederGeçtiğimiz gün bu durumu yaşadım maalesef kuruma çizgisiymiş ve adet oldum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bi süre daha adet olmazsanız tekrar test yaparsınızinşallah rabbim size de en güzel şekilde nasip eder
Bence var gibi canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
merhaba.
Bence var gibi canım ben bir sürü test yaptım hiç de kuruma çizgisi filan çıkmadı bembeyaz çıkıyor
Bende de freely marka testte bugün başıma geldi bu olay 1 saat sonra çıktı doğruluğunu bilmiyorum yarın kan vermeye gidecem.basina böyle bir şey gelen oldumu acabaNe kadar süre sonra bakmıştnz teste acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?