Kızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi yaptım sizce sonuç nedir!??
- Konu Sahibi Meloo24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
VAR GİBİKızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
Çok heycanlıyım şu an elim ayağım titriyor İnşallah vardır Yarın kan testi için hastaneye gidicem teşekkür ederimAynen var gibi hayırlı olsun
- 15 Ekim 2020
- 169
- 107
- 53
- 27
İnşallah canım darısı bizlereÇok heycanlıyım şu an elim ayağım titriyor İnşallah vardır Yarın kan testi için hastaneye gidicem teşekkür ederim
Ahh inşallah geliyordur Yarın kan vermeye gidicemGeliyor gelmekte olan der gibi aslındaama garantici olmak lazım kan testine kadar emin olmamak gerekir
İnş çıkar Yarın hastaneye gidicemKanda çıkar inş.hayalet çizhi var cnm testte
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım darısı bizlere
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 29 Ekim 2019
- 25
- 6
- 16
- 30
- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Test yaptırdın mıAhh inşallah geliyordur Yarın kan vermeye gidicem
İnş çıkar Yarın hastaneye gidicem
Bence büyük ihtimal var. Gerçekten varsa seni tebrik ediyorum tek seferde masallahin var hic korunmamama rağmen olmuyorKızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
Pozitif ancak sabah ilk idrarınızşa tekrar denemelisiniz bir kaç gün içinde her yaptığınız test koyulasmıyor sa saglıklı gebelik söz konusu demektir hayırlı olsun simdidenKızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
Bu biraz kuruma, çizgisi gibi üzgünüm ama yanılıyor olabilirim bence 3 saat falan idrarın ı tut evde testin varsa tekrar yap bir kaç kez bende sonradan cıkan hatta, kıpkırmızı plan testlerle karsılasmıstıö ama pek önemsemedim 3 gün sonra tekrarladı bu sefer saatler sonrada cımmamıstı testin kendi cizgisi olabiliyor ama umarım hamilesin dirKızlar reglime 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi hemen çıkmadı yaklaşık 1 saat kadar sonra çıktı sizce gebelik var mı
- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
AA pardon ben 2. Resmi sonradan gördüm orda da pozitif gözüküyor ama ilk 10 dk sonrasında cıkan cizgileri itibar etmeyiniz derler tabi benim kendi teyzem bir gün sonra cıkan silik cızgiyle 2 haftalık hamile oldugunu ögrenen biri ama siz yinede tekrarlayın testi 2 farklı testte de sonradan da olsa 2. Cizgi gözüküyorKızlar reglime 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi hemen çıkmadı yaklaşık 1 saat kadar sonra çıktı sizce gebelik var mı
Kan sonucum 45,53 çıktıBu biraz kuruma, çizgisi gibi üzgünüm ama yanılıyor olabilirim bence 3 saat falan idrarın ı tut evde testin varsa tekrar yap bir kaç kez bende sonradan cıkan hatta, kıpkırmızı plan testlerle karsılasmıstıö ama pek önemsemedim 3 gün sonra tekrarladı bu sefer saatler sonrada cımmamıstı testin kendi cizgisi olabiliyor ama umarım hamilesin dir
45,53 çıktı hcgTest yaptırdın mı
- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
Cok sevindim Allah saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip etsinKan sonucum 45,53 çıktı
- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Hayırlı olsun bize de dua et sağlıkla al kucağına45,53 çıktı hcg