• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yaptım sizce sonuç nedir!??

Meloo24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
38
30
8
26
Kızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce

Eklentiler

• IMG_20201210_135527.jpg
    IMG_20201210_135527.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 641
  • IMG_20201210_135147.jpg
    IMG_20201210_135147.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 654
Kızlar merhaba adet günüm normalde yarın. En son Kasım 11 de adet oldum. 25 kasım eşimle ilk korunmasız ilişkimi yaşadım. 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım o negatifti. Şimdi yine test yaptım normal gebelik testi böyle çıktı ne demek sizce
VAR GİBİ

Geliyor gelmekte olan der gibi aslında😍ama garantici olmak lazım kan testine kadar emin olmamak gerekir

Kanda çıkar inş.hayalet çizhi var cnm testte

Kızlar reglime 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi hemen çıkmadı yaklaşık 1 saat kadar sonra çıktı sizce gebelik var mı

Eklentiler

• CBAD0154-5072-4D80-8AA9-EBFA0DC7DEFC.jpeg
    CBAD0154-5072-4D80-8AA9-EBFA0DC7DEFC.jpeg
    202,8 KB · Görüntüleme: 591
Bence büyük ihtimal var. Gerçekten varsa seni tebrik ediyorum tek seferde masallahin var hic korunmamama rağmen olmuyor 😔

Pozitif ☺️ ancak sabah ilk idrarınızşa tekrar denemelisiniz bir kaç gün içinde her yaptığınız test koyulasmıyor sa saglıklı gebelik söz konusu demektir ☺️ hayırlı olsun simdiden

Kızlar reglime 2 gün kala test yaptım ikinci çizgi hemen çıkmadı yaklaşık 1 saat kadar sonra çıktı sizce gebelik var mı
Bu biraz kuruma, çizgisi gibi üzgünüm ama yanılıyor olabilirim bence 3 saat falan idrarın ı tut evde testin varsa tekrar yap bir kaç kez bende sonradan cıkan hatta, kıpkırmızı plan testlerle karsılasmıstıö ama pek önemsemedim 3 gün sonra tekrarladı bu sefer saatler sonrada cımmamıstı testin kendi cizgisi olabiliyor ama umarım hamilesin dir ☺️

AA pardon ben 2. Resmi sonradan gördüm orda da pozitif gözüküyor ama ilk 10 dk sonrasında cıkan cizgileri itibar etmeyiniz derler tabi benim kendi teyzem bir gün sonra cıkan silik cızgiyle 2 haftalık hamile oldugunu ögrenen biri ama siz yinede tekrarlayın testi 2 farklı testte de sonradan da olsa 2. Cizgi gözüküyor ☺️

Bu biraz kuruma, çizgisi gibi üzgünüm ama yanılıyor olabilirim bence 3 saat falan idrarın ı tut evde testin varsa tekrar yap bir kaç kez bende sonradan cıkan hatta, kıpkırmızı plan testlerle karsılasmıstıö ama pek önemsemedim 3 gün sonra tekrarladı bu sefer saatler sonrada cımmamıstı testin kendi cizgisi olabiliyor ama umarım hamilesin dir ☺️
Kan sonucum 45,53 çıktı

Back