Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün yaptım negatifti fakat aradan 2-3 saat geçince testi atacakken silik çizgi gördüm ama kuruma çizgisi de olabilir çok arada kaldım bugün boşuna yapmayayım mı yaniYarın sabah ilk idrarla deneyin bence 12. Günde genelde çıkıyor pozitifse eğer
İlk 10 dk sonrasında çıktıysa kuruma çizgisidir yüksek ihtimalle. Yani elinizde fazla test varsa yapın gitsin ne olucak yarın tekrar yaparsınız. Ama bi tane varsa bence yarını bekleyinDün yaptım negatifti fakat aradan 2-3 saat geçince testi atacakken silik çizgi gördüm ama kuruma çizgisi de olabilir çok arada kaldım bugün boşuna yapmayayım mı yani
2-3 tane var aslında yapayım bari içimdeki şüphe kalmasın teşekkür ederimİlk 10 dk sonrasında çıktıysa kuruma çizgisidir yüksek ihtimalle. Yani elinizde fazla test varsa yapın gitsin ne olucak yarın tekrar yaparsınız. Ama bi tane varsa bence yarını bekleyin
Rica ederim pozitiftir inşallah2-3 tane var aslında yapayım bari içimdeki şüphe kalmasın teşekkür ederim
Rica ederim pozitiftir inşallah
Evet var gibiSilik çizgi var mı sizce 15 dk sonra falan baktım
Acaba kuruma çizgisi olabilir mi diye düşündüm çok tedirgin kaldım ama 15.dakikada gördümEvet var gibi
Bunda var gibi benimkiside 15 dakkada koyulasmisdi
Benbaya baya goruyorum hemde pembe duruyor kuruma olsa bu renk olmazdi benceeeSilik çizgi var mı sizce 15 dk sonra falan baktım
Ay inşallah hamileyimdir inşallah sabah hemen bir test daha yapacam ama korkuyorum negatif çıkacak diyeBenbaya baya goruyorum hemde pembe duruyor kuruma olsa bu renk olmazdi benceee
Ay canim benm bende hep ayni seyleri yasadim ama ilk idrarinla yap damlattin gibi bak koyulasma olana kadar takip etAy inşallah hamileyimdir inşallah sabah hemen bir test daha yapacam ama korkuyorum negatif çıkacak diye
Silik çizgi çıkanı ilk idrarımla yapmadım akşam 4 saatlik idrar ile yaptım sabah yapacam dediğin gibi başından ayrılmayacam dua et canım inşallah yarında güzel bir pozitif atarımAy canim benm bende hep ayni seyleri yasadim ama ilk idrarinla yap damlattin gibi bak koyulasma olana kadar takip et
Var qibi görünüyor inşallah vardır . Bizi de haberdar edin
Erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı maalesef hayal kırıklığıBana da var gibi geldi haber verinn
Erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef hayal kırıklığıVar qibi görünüyor inşallah vardır . Bizi de haberdar edin