• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yapsam çıkarmı????

Malesef negatiffffffffff yok bebek yoookkkkkk Allahım bana layık görmüyor galibaaa o kadar dua ettim olmıcakkkk bebeğimmm bu sefer kendimi üzmeyecektim ama dayanamıyorum artık :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Çanım ben adetimden 3 gün sonra silik çizgiyi gördüm adet günü sile negatifti geç döllenme olmuş meğerse beli olmaz kuzucum

Çanım ben adetimden 3 gün sonra silik çizgiyi gördüm adet günü sile negatifti geç döllenme olmuş meğerse beli olmaz kuzucum

Benim umudum yok gülüm adet sancım var bakalım ne zaman gelecek adetim çok taktım ya ondan erkenden adet sancım başladı heralde normalde adet günü sadece sancım olurdu off hayırlısı olsun kuzucum :dua::KK12:

Rabbim en doğru zamanı biliyodur inşallah bebeğin seninledir canım bazen adet sancısıyla ğebelik karıştırılıyo elbette takma kafana hayırlısı olsun canım

Arkadaşlar iyi akşamlar hamile olan arkadaşları tebrik ederim insAllah sağ saglim kucağınıza alırsınız darısı da bizlerin başına olsun olmayanlar üzülmeyin demekki daha Rabbim zamanı değil diyor sizlere bi sorum olacak benim bata 4 gün kaldı bu ay aniden batmalar meydana gelmeye başladı sol sağ kasiklarima kasılmalar da var sırtım belim ağrıyor arada sık sık idrarım geliyor üşüme de var vajinal akıntım da var ıslaklık oluyor sürekli midem yanıyor bulanıyor bu belirtiler olmasa yazmayacaktim buraya benim haziran ayında bir kaybim oldu bebeğim 2 bucuk aylıkken karnimda ölmüş ve kürtaj olmak zorunda kaldım o günleri çok zor atlattım ben bidha olmaz insAllah Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin sizce hamile olabilir miyim test yapmak istemiyorum geçen ay 24 gün gecikmistim ama hamile değilmişim heveslenmistim oysaki test yapmayı o yüzden istemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Arkadaşlar iyi akşamlar hamile olan arkadaşları tebrik ederim insAllah sağ saglim kucağınıza alırsınız darısı da bizlerin başına olsun olmayanlar üzülmeyin demekki daha Rabbim zamanı değil diyor sizlere bi sorum olacak benim bata 4 gün kaldı bu ay aniden batmalar meydana gelmeye başladı sol sağ kasiklarima kasılmalar da var sırtım belim ağrıyor arada sık sık idrarım geliyor üşüme de var vajinal akıntım da var ıslaklık oluyor sürekli midem yanıyor bulanıyor bu belirtiler olmasa yazmayacaktim buraya benim haziran ayında bir kaybim oldu bebeğim 2 bucuk aylıkken karnimda ölmüş ve kürtaj olmak zorunda kaldım o günleri çok zor atlattım ben bidha olmaz insAllah Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin sizce hamile olabilir miyim test yapmak istemiyorum geçen ay 24 gün gecikmistim ama hamile değilmişim heveslenmistim oysaki test yapmayı o yüzden istemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Canım yazdığın belirtiler gebelik belirtileri. Muhtemel hamilesin test yaparsan çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olsun bnde 9 haftalık kürtaj oldum kalbı atmadı. Gecen sene kasım ayında. Zaten süprizdi ama Rabbim nasip etmedi. Üzülme herşeyde bir hayır vardır. İnşallah en kısa zamanda bebişin sağlıkla sana gelir ve kucağına alırsın.

Sağol cvp verdiğin için canım benimki de sürpriz olmuştu 3 haftalikken öğrenmiştim ve bilmeden de 3 hafta boyunca karnimda ölüsünü taşıdım Allah'ın takdiri bişey diyemem bu yüzden aksine üzülmüyorum artık Rabbim aldıysa bi bildiği vardır diyorum sanada bi dha bu acıyı göstermesin Allah im insAllah.
Cidden hamile olabilir miyim bu ay hiç stres yapmadim akışına bıraktım ama bu belirtiler olunca acaba mı dedim

Sağol cvp verdiğin için canım benimki de sürpriz olmuştu 3 haftalikken öğrenmiştim ve bilmeden de 3 hafta boyunca karnimda ölüsünü taşıdım Allah'ın takdiri bişey diyemem bu yüzden aksine üzülmüyorum artık Rabbim aldıysa bi bildiği vardır diyorum sanada bi dha bu acıyı göstermesin Allah im insAllah.
Cidden hamile olabilir miyim bu ay hiç stres yapmadim akışına bıraktım ama bu belirtiler olunca acaba mı dedim
Valla cnm benımde bat 8 şubat. Kasık ağrılarım var ve şiş gibi sanki kasıklarım. Arada batma kramp gibi oluyor. Ayakta durunca bel ağrısı. Göğüslerim bugun şişmeye başladı hafif. Rüyalarım çok değişik oldu gerçek gibi bi enteresan oldu. Akıntım sadece wc de peceteye gelıyor beyaz seffaf bı akıntı yumurta akı kıvamlı. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah ikimizde hamiş oluruz ✌️✌✌

Birde neden bilmem tatlıya aş eriyorum sanki. Ağzımda değilik bi tat var ve o tat hep tatlı istiyorgıbı benki adet zamanı sadece şerbetli bir tatlı yerim o kadar. Dün gece nutella kavanozuna düştüm. Baktım böyle olmaz bu gece kendıme ıkı cesıt tatlı yaptım :hamarat:

İmsAllah canım hamile olursam yazarım Rabbim nasip eder inşAllah bendede kabızlık var bakalım hakkımızda hayırlısı benim hiç istahim yok ne tatlı ne tuzlu buda belirti

kızlar ben yumurtlamamı hissediyorum yani yumurtlama günümde kasık agrısı cekiyorum doktorum söyledi hissettiğimi o günün üzerinden 1 hafta gecti kasık agrılarım var ve cok sık idrara cıkıyorum bu kadar erken belirti gösterirmi en erken nasıl öğrenebilirim cok merak ediyorum???

Back