• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yapsam çıkarmı????

Ruling girl

Kün Fe yeKün
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
613
689
33
30
Bata 5 gün var cesaret edemiyorum ve elimde bi test var bugün sabah cesaret edemedim yarın yapsam mı yapmasam mı kararsızım :deli:
Bide belirtiler var ama tahminimce yum üzerinden 12 gün geçti 13.gündeyim :bicak:Lütfen bana cesaret verin :işsiz:

image.png image.png
Teşekkür ederim canım o zaman beklesem iyi olacak 2 gün kala yaparım dimi

Canım bata 4 gün kala ve 1 gün kala yaptığım testleri yükledim fikir sahibi olman için

Canm yapma bekle bnce daha erken benim bugün batdaha olmadm ama inan negatiften öyle bezdim ki pazartesiye kadar yapmayacam

Ayy ne güzel yaaa ben o silik çizgiyi görsem bile yeter bana :)))) yarın sabah yapacam yarın 4 gün kalıyo çıkmazsa batı beklicem olmazsam yaparım inşallah yarın çıkar bilmiom hissediyom var sanki

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah kalbine göre versin inşallah yarın görürsün çizgiyi :)

Ben adetimden 1 hafta sonra yaptım bende cıkmadı 1 haftayı gectikten sonra idrar testinde gördüm

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 101
Malesef negatiffffffffff yok bebek yoookkkkkk Allahım bana layık görmüyor galibaaa o kadar dua ettim olmıcakkkk bebeğimmm bu sefer kendimi üzmeyecektim ama dayanamıyorum artık :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Malesef negatiffffffffff yok bebek yoookkkkkk Allahım bana layık görmüyor galibaaa o kadar dua ettim olmıcakkkk bebeğimmm bu sefer kendimi üzmeyecektim ama dayanamıyorum artık :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Üzülme cnm her serde hayır vardır. Belki geç gumurtlamışsındır. Adet gününü bekkle bence. İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin

Back