Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hm teşekkürler yorumun icinErken gebelik testiyse belki?
Bekliyecegim ozamanBence erken adete 2 kala deneyin derim en saglikli sonuc adet1 hafta gectikten sonradir
Benim 2 gun kala idrarda da kanda da cikmisti catlatma ignesiyle oldugundan dollenme gunu biliyodum 14.gün cikmistiBekliyecegim ozaman
Ben şuan denedim negatif çıktı :/Benim 2 gun kala idrarda da kanda da cikmisti catlatma ignesiyle oldugundan dollenme gunu biliyodum 14.gün cikmisti
Cok normal cunku bat çok var 5 gun vardi degil mi yanlis hatrlamiyosam ama adet gecmeden kesin gebelik yoktur da diyemeyiz gec dollenme vs olabiliyoBen şuan denedim negatif çıktı :/
Evet 5 gün var . Keşke test yapmasaydim moralim düştüCok normal cunku bat çok var 5 gun vardi degil mi yanlis hatrlamiyosam ama adet gecmeden kesin gebelik yoktur da diyemeyiz gec dollenme vs olabiliyo
Yol hayir canim benim 5 gun kala hic belli bile olmuyodu kan bile versen olmaz sen bence adete 1 2 gun kala tekrar dene ve ozellikle gunun gecince dogru sonuc alirsinEvet 5 gün var . Keşke test yapmasaydim moralim düştü
En iyisi günün geçmesini bekliyim adetten önce hiç yapmiyimYol hayir canim benim 5 gun kala hic belli bile olmuyodu kan bile versen olmaz sen bence adete 1 2 gun kala tekrar dene ve ozellikle gunun gecince dogru sonuc alirsin
Aynn canim adet gecince cok daha dogru sonuc alirsin insallah hamilesindrEn iyisi günün geçmesini bekliyim adetten önce hiç yapmiyim![]()
Ahh canım inşallahAy
Aynn canim adet gecince cok daha dogru sonuc alirsin insallah hamilesindr
Bekliyorum guzel haberlerini insallahAhh canım inşallahyazicam olumlu sonuç alirsam
Arkadaşlar reglime 4 5 gün var gebelik testi yapsam testte çıkar mı şimdi ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBenimde 4 gün var. En son yumurtlama takibi için gitmistim Dr 2 yumurtamin oluştuğunu söyledi biri 27mm olmuş dedi bende şuan meraktan olucem 4 var dua edinn
Amin yaaa insallah çok istyorummİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Allah ikimizin de gönlüne göre versin . isteyen herkesinAmin yaaa insallah çok istyorumm