- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 13
- 25
- Konu Sahibi Denizkokusu123
-
Bilmiyorum neden olmadığını ama çok üzülüyorumBence yaptırma sabret biraz daha adet gecikmesi yaşayıp ta olmadığı da oluyor adetini bekle bide hamilelik belirtileri olabiliyor hamileliğin 4.5. Haftasında olabiliyor onlara göre hareket et inşallah yakın zamanda alırsın müjdeni kardeşim :) 5 ay oldu diye üzülme artık çeşitli imkanlar var doktorlar da 1 seneye kadar olmamasında bi sıkıntı görmüyor
Doktor da bi sıkıntı görmemiş o yüzden rahat ol stres yapma olur Allah’ın izniyleBilmiyorum neden olmadığını ama çok üzülüyorumkist var mı diye baktırdım, doktor yok dedi. Biraz kilom var ondan mi olmuyor acaba? 75-78 arası kilom ve 157 boyundayım. Kilodan dicem ama benim iki katım bir abla üçüzlere hamile kaldı. Bilemiyorum ya sadece minik bebişim artık gelsin istiyorum. Eşimle çok rahatsız olduğumuz için adetten sonra çok fazlada ilişki olmadı. Bu aydan da umudum yok
Eğer gebelik düşünüyorsan ovulasyon testi alabilirsin bu sayede yumurtalarının ne zaman çatlıycanı öğrenirsin ve 3 4 gününü eşinle Bera erliğe ayırırsın ama eşin ile beraberliğini sadece çocuk olacak kafasıyla olmasın 2 yıldır evliyim ve eşimde sıkıntı çıktı 5 ay çok kısa bir süre ama emin olmak istiyorsan eşin Üroloji ye sende infertiliye gidip gereken testleri yaptırabilirsinizArkadaşlar en son adetimi 13 Nisanda oldum. Adetimi 15 veya 16 Nisan bekliyordum ve gebelik şüphem olduğu için sabredemeyip sağlık ocağına kan verdim ama negatif çıktı, ve zaten aynı günde adet oldum. Bugün 2 Mayıs, bir süredir ishal ve mide bulantısı yaşıyorum. Oruç tutuyordum ama bıraktım çünkü her an kusacak gibiydim. Açıkçası bu hamilelikten değil diye düşünüyorum çünkü eşimde aynıydı benimle. Bulunduğum ilçede musluk suları hasta ediyor. Su almayı unutup çeşmeden içmek zorunda kaldıktan sonra çok kötü olduk. Şuan iyiyiz ama ben aşırı acikiyorum ve canım herşeyi istiyor. Gecenin bir vakti aklıma yemekler geliyor ve çok canım istiyor. Dün aniden ateş basması oldu ama aynı zamanda çok üşüdüm, bütün vücuduma ağrı girdi. Çok ama çok yorgun ve bitkin hissettim. Bu arada vajinal mantar oldum galiba, hemde birden kaşıntı başlayıp oldu. İlişkide yanma ağrı vs. ile devam etti. İçim sokulene kadar aglayasim geliyor ve ağladım da. Şuan kasık sancım var mesela. Sizce ufakta olsa şüphe edip gebelik testi yapmalı mıyım? Çevremde herkes hamile ve ben evlenmem 5 ay olmasına rağmen hamile kalamadım henüz. Negatif bir sonuç görmek istemiyorum
Sizin oldu mu çocuğunuz?Eğer gebelik düşünüyorsan ovulasyon testi alabilirsin bu sayede yumurtalarının ne zaman çatlıycanı öğrenirsin ve 3 4 gününü eşinle Bera erliğe ayırırsın ama eşin ile beraberliğini sadece çocuk olacak kafasıyla olmasın 2 yıldır evliyim ve eşimde sıkıntı çıktı 5 ay çok kısa bir süre ama emin olmak istiyorsan eşin Üroloji ye sende infertiliye gidip gereken testleri yaptırabilirsiniz
Olmadı maalesef şuan klomen kullanıyorum eşim ve ben ama inşallah hayırlı evlatlar nasip olur bizleredeSizin oldu mu çocuğunuz?
Adet gününüze az kaldıysa bekleyin bence birazArkadaşlar en son adetimi 13 Nisanda oldum. Adetimi 15 veya 16 Nisan bekliyordum ve gebelik şüphem olduğu için sabredemeyip sağlık ocağına kan verdim ama negatif çıktı, ve zaten aynı günde adet oldum. Bugün 2 Mayıs, bir süredir ishal ve mide bulantısı yaşıyorum. Oruç tutuyordum ama bıraktım çünkü her an kusacak gibiydim. Açıkçası bu hamilelikten değil diye düşünüyorum çünkü eşimde aynıydı benimle. Bulunduğum ilçede musluk suları hasta ediyor. Su almayı unutup çeşmeden içmek zorunda kaldıktan sonra çok kötü olduk. Şuan iyiyiz ama ben aşırı acikiyorum ve canım herşeyi istiyor. Gecenin bir vakti aklıma yemekler geliyor ve çok canım istiyor. Dün aniden ateş basması oldu ama aynı zamanda çok üşüdüm, bütün vücuduma ağrı girdi. Çok ama çok yorgun ve bitkin hissettim. Bu arada vajinal mantar oldum galiba, hemde birden kaşıntı başlayıp oldu. İlişkide yanma ağrı vs. ile devam etti. İçim sokulene kadar aglayasim geliyor ve ağladım da. Şuan kasık sancım var mesela. Sizce ufakta olsa şüphe edip gebelik testi yapmalı mıyım? Çevremde herkes hamile ve ben evlenmem 5 ay olmasına rağmen hamile kalamadım henüz. Negatif bir sonuç görmek istemiyorum
Evlenmeniz 5 ay olmasına rağmen mi kalmadınız?Arkadaşlar en son adetimi 13 Nisanda oldum. Adetimi 15 veya 16 Nisan bekliyordum ve gebelik şüphem olduğu için sabredemeyip sağlık ocağına kan verdim ama negatif çıktı, ve zaten aynı günde adet oldum. Bugün 2 Mayıs, bir süredir ishal ve mide bulantısı yaşıyorum. Oruç tutuyordum ama bıraktım çünkü her an kusacak gibiydim. Açıkçası bu hamilelikten değil diye düşünüyorum çünkü eşimde aynıydı benimle. Bulunduğum ilçede musluk suları hasta ediyor. Su almayı unutup çeşmeden içmek zorunda kaldıktan sonra çok kötü olduk. Şuan iyiyiz ama ben aşırı acikiyorum ve canım herşeyi istiyor. Gecenin bir vakti aklıma yemekler geliyor ve çok canım istiyor. Dün aniden ateş basması oldu ama aynı zamanda çok üşüdüm, bütün vücuduma ağrı girdi. Çok ama çok yorgun ve bitkin hissettim. Bu arada vajinal mantar oldum galiba, hemde birden kaşıntı başlayıp oldu. İlişkide yanma ağrı vs. ile devam etti. İçim sokulene kadar aglayasim geliyor ve ağladım da. Şuan kasık sancım var mesela. Sizce ufakta olsa şüphe edip gebelik testi yapmalı mıyım? Çevremde herkes hamile ve ben evlenmem 5 ay olmasına rağmen hamile kalamadım henüz. Negatif bir sonuç görmek istemiyorum
Hala tuhaflık devam ediyor. Normalde domatesi pek yemem. Ama dün gece aniden canım tuzlu domates çekti ve resmen hemen kalkıp yapana kadar zor dayandım. Bugünde canım pilava nar ekşisi koymak istedi nasıl yiyorum ama görmeniz lazım. Şimdi de canım mısır istiyor deli gibiBence yaptırma sabret biraz daha adet gecikmesi yaşayıp ta olmadığı da oluyor adetini bekle bide hamilelik belirtileri olabiliyor hamileliğin 4.5. Haftasında olabiliyor onlara göre hareket et inşallah yakın zamanda alırsın müjdeni kardeşim :) 5 ay oldu diye üzülme artık çeşitli imkanlar var doktorlar da 1 seneye kadar olmamasında bi sıkıntı görmüyor
Bence psikolojik olabilir. İnşallah hamilesinizdirHala tuhaflık devam ediyor. Normalde domatesi pek yemem. Ama dün gece aniden canım tuzlu domates çekti ve resmen hemen kalkıp yapana kadar zor dayandım. Bugünde canım pilava nar ekşisi koymak istedi nasıl yiyorum ama görmeniz lazım. Şimdi de canım mısır istiyor deli gibi
İnşallah öyledir. Şimdi tuvalette gördüm, akıntı gelmiş koyu renk. Bacaklarıma ağrı, kasıklarıma sancı girdi birden. Kahverengimsi akıntı gelmiş.Bence psikolojik olabilir. İnşallah hamilesinizdir
Benden kahverengi leke geldiğinde kist oluşmuştuİnşallah öyledir. Şimdi tuvalette gördüm, akıntı gelmiş koyu renk. Bacaklarıma ağrı, kasıklarıma sancı girdi birden. Kahverengimsi akıntı gelmiş.
CANım ne oldu gebe misin???Eki Görüntüle 2848404
Var mı sizce
Hayır canım regl oldumCANım ne oldu gebe misin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?