- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 13
- 25
- Konu Sahibi Denizkokusu123
Arkadaşlar en son adetimi 13 Nisanda oldum. Adetimi 15 veya 16 Nisan bekliyordum ve gebelik şüphem olduğu için sabredemeyip sağlık ocağına kan verdim ama negatif çıktı, ve zaten aynı günde adet oldum. Bugün 2 Mayıs, bir süredir ishal ve mide bulantısı yaşıyorum. Oruç tutuyordum ama bıraktım çünkü her an kusacak gibiydim. Açıkçası bu hamilelikten değil diye düşünüyorum çünkü eşimde aynıydı benimle. Bulunduğum ilçede musluk suları hasta ediyor. Su almayı unutup çeşmeden içmek zorunda kaldıktan sonra çok kötü olduk. Şuan iyiyiz ama ben aşırı acikiyorum ve canım herşeyi istiyor. Gecenin bir vakti aklıma yemekler geliyor ve çok canım istiyor. Dün aniden ateş basması oldu ama aynı zamanda çok üşüdüm, bütün vücuduma ağrı girdi. Çok ama çok yorgun ve bitkin hissettim. Bu arada vajinal mantar oldum galiba, hemde birden kaşıntı başlayıp oldu. İlişkide yanma ağrı vs. ile devam etti. İçim sokulene kadar aglayasim geliyor ve ağladım da. Şuan kasık sancım var mesela. Sizce ufakta olsa şüphe edip gebelik testi yapmalı mıyım? Çevremde herkes hamile ve ben evlenmem 5 ay olmasına rağmen hamile kalamadım henüz. Negatif bir sonuç görmek istemiyorum