Gebelik testi yapmak için gün bekleyenler birlikte bekleyelim mi🌸

Evet ilk olacak inşallah 🌸
Yaptım canım negatif ya 🥺çatlamadan sonra 10. Gün bitecek. Olsaydı çıkardı degil mi
11.gün negatif görüp 12de pozitif olanları okudum inşallah seninkinde öyle olur canım 😍 regl olana kadar her zaman ihtimal var 🌸

İnşallah bakalım 🌷
canım naptın test yapabildin mi?
Ben test yaptım. Wex pharma marka. İlk beş dakika da ikinci çizgi silik çıktı.
Sabah erken gebelik testi yapıyım dedim onun markası da bebetime. Yani ikinci çizgi yok diyemem ama bakınca zorlarsam çizgi görürüm. İyice şaşırdım.

Eklentiler

• IMG_9161.webp
    IMG_9161.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_9162.webp
    IMG_9162.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 37
Sabah erken gebelik testi yapıyım dedim onun markası da bebetime. Yani ikinci çizgi yok diyemem ama bakınca zorlarsam çizgi görürüm. İyice şaşırdım.
Bugün rest yapmadım cankm ya dün negatifti diye.. Ben hafif gördüm birinci kasette😊inşallah vardır. Çatlamadan sonraki kaçıncı günün

Kan testi ver kız 😊

Yumurtlamanın öncesini yumurtlama gününü değerlendirdik. Birkaç gün sonra göğüs ağrım hassasiyetim başladı. Bugün bir hafta oldu yumurtlama üzerine. Kasık ağrım ve bıçak saplanır gibi ağrılar var bacağa vuruyor bazen. Hafif bel ağrısı, iştah artışı. Ve gözlerim sızlıyor uykum geliyor. Karnımın içerisinde değişik ağrılar gurultu gibi ses ve gaz oluyor sanki. Bir kere de başım döndü. Var mı bunları yaşayan acaba? 10 gün var regle

Merhaba,
Ben mart ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼

Bat 5 gün var productor ne diyosunuz

Eklentiler

• 1000044982.webp
    1000044982.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 17
Back
X