Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtileriniz nelerSelammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorumResmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi
![]()
Sol kasığımda batma var, iki gündür göğüslerimde aşırı hassasiyet var, belimde ağrı varBelirtileriniz neler
Bende aynı sekilde bekliyorum yarın adet olmam gerekiyor ama çok tedirginimSelammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorumResmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi
![]()
İnşallah hayırlı haberler alırızzzBende aynı sekilde bekliyorum yarın adet olmam gerekiyor ama çok tedirginim
Belirtilerimiz aynı
Hayır yapmadım korkuyorum yapmaya aslındaİnşallah hayırlı haberler alırızzztest yaptın mı hiç. Ben yaptım ama tabiki çooook erken olduğu için çıkmadı
Merhaba bende son 6 aydır aynı durumdayım. Dayanamayıp test yapıyorum üç gün önce hayalet çizgi görür gibi oldum var yok arasındaydı. Bugünde iki tane üst üste yaptım ikiside silik çıktı. Ama adet olacak gibi bir halim var heyecanlanmakta istemiyorum daha önce yalancı pozitifi görmüştüm çok üzülmüştümSelammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorumResmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi
![]()
Bende de aynı belirtiler varSol kasığımda batma var, iki gündür göğüslerimde aşırı hassasiyet var, belimde ağrı var
Gerçi ağrıların çoğu yorgunluktanda olabilir![]()
Ben aslında 3buçuk yıldır istiyorum ama doktora hiç gitmedim. Son zamanlarda çok fazla istemeye başlayınca ovülasyon takibi yaptım. Pcos var bende. İlk defa bu ayda pil gördüm gibi. Onun için sanırım çok heyecanlıyımHayır yapmadım korkuyorum yapmaya aslındasiz nezamandır deniyorsunuz
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırızBenim 17-18 pik 19 çatlamaydı bugün çatlamanın üzerinden 8. Gün yarın kan testi vericem belirtm yok enteresan bir şekilde göğüs hassasiyeti dahil bakalım nasip
Valla 3 gün önce yaptım tabi daha erkendi biliyorum dayanamıyorumİniallah hayırlı haberlerinizi alırıztest yapmadınız mı? 8.günde dilimte olsa çıkıyor forumlardan okuduğum kadarıyla
Sizin kaç gün var test yapmayaBende de aynı belirtiler var![]()
Hangi markanın testi bu canım, bir de kaçıncı dakika da çıktı ikinci çizgi?kızlar adetim 2 gün gecti sizce bu kuruma çizgisi mi sabah yaptım testi başınıda beklemedim sonuç bu
Testlerin resimleri var mı?Merhaba bende son 6 aydır aynı durumdayım. Dayanamayıp test yapıyorum üç gün önce hayalet çizgi görür gibi oldum var yok arasındaydı. Bugünde iki tane üst üste yaptım ikiside silik çıktı. Ama adet olacak gibi bir halim var heyecanlanmakta istemiyorum daha önce yalancı pozitifi görmüştüm çok üzülmüştüm
Dayaaaan ya durrr azıcık dahaValla 3 gün önce yaptım tabi daha erkendi biliyorum dayanamıyorumama bugün yapar mıyım bilmiyorum korkuyorum
Ben günü gelene kadar her gün bir tane yapacağım sanırımValla 3 gün önce yaptım tabi daha erkendi biliyorum dayanamıyorumama bugün yapar mıyım bilmiyorum korkuyorum
Kız nasıl bekliyorsunDayaaaan ya durrr azıcık dahabak ben 3 gün geciktim hala yapmadım
![]()
bu canım geçen ay da da aynısı olmuştu geçen aykinin markası albi di kuruma çizgisi çıktı o bunu bilmiyorum ilk defa kullandım sabah 8 de ilk idrar la yapmıştım ama bakmak aklıma gelmedi yeni gördüm dahaHangi markanın testi bu canım, bir de kaçıncı dakika da çıktı ikinci çizgi?