Gebelik testi yapmak için gün bekleyenler birlikte bekleyelim mi🌸

Selammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorum🌸 Resmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi 🤔
Belirtileriniz neler

Selammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorum🌸 Resmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi 🤔
Bende aynı sekilde bekliyorum yarın adet olmam gerekiyor ama çok tedirginim
Belirtilerimiz aynı

Bende aynı sekilde bekliyorum yarın adet olmam gerekiyor ama çok tedirginim
Belirtilerimiz aynı
İnşallah hayırlı haberler alırızzz 🌸 test yaptın mı hiç. Ben yaptım ama tabiki çooook erken olduğu için çıkmadı

Merhaba bende son 6 aydır aynı durumdayım. Dayanamayıp test yapıyorum üç gün önce hayalet çizgi görür gibi oldum var yok arasındaydı. Bugünde iki tane üst üste yaptım ikiside silik çıktı. Ama adet olacak gibi bir halim var heyecanlanmakta istemiyorum daha önce yalancı pozitifi görmüştüm çok üzülmüştüm

Benim 17-18 pik 19 çatlamaydı bugün çatlamanın üzerinden 8. Gün yarın kan testi vericem belirtm yok enteresan bir şekilde göğüs hassasiyeti dahil bakalım nasip

kızlar adetim 2 gün gecti sizce bu kuruma çizgisi mi sabah yaptım testi başınıda beklemedim sonuç bu

Eklentiler

• IMG_1996.webp
    IMG_1996.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1993.webp
    IMG_1993.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
Hayır yapmadım korkuyorum yapmaya aslında 🙄 siz nezamandır deniyorsunuz
Ben aslında 3buçuk yıldır istiyorum ama doktora hiç gitmedim. Son zamanlarda çok fazla istemeye başlayınca ovülasyon takibi yaptım. Pcos var bende. İlk defa bu ayda pil gördüm gibi. Onun için sanırım çok heyecanlıyım 🥹 siz ne zamandır deniyorsunuz

Benim 17-18 pik 19 çatlamaydı bugün çatlamanın üzerinden 8. Gün yarın kan testi vericem belirtm yok enteresan bir şekilde göğüs hassasiyeti dahil bakalım nasip
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız 🌸 test yapmadınız mı? 8.günde silikte olsa çıkıyor forumlardan okuduğum kadarıyla

İniallah hayırlı haberlerinizi alırız 🌸 test yapmadınız mı? 8.günde dilimte olsa çıkıyor forumlardan okuduğum kadarıyla
Valla 3 gün önce yaptım tabi daha erkendi biliyorum dayanamıyorum 😂 ama bugün yapar mıyım bilmiyorum korkuyorum

Merhaba bende son 6 aydır aynı durumdayım. Dayanamayıp test yapıyorum üç gün önce hayalet çizgi görür gibi oldum var yok arasındaydı. Bugünde iki tane üst üste yaptım ikiside silik çıktı. Ama adet olacak gibi bir halim var heyecanlanmakta istemiyorum daha önce yalancı pozitifi görmüştüm çok üzülmüştüm
Testlerin resimleri var mı?

Hangi markanın testi bu canım, bir de kaçıncı dakika da çıktı ikinci çizgi?
bu canım geçen ay da da aynısı olmuştu geçen aykinin markası albi di kuruma çizgisi çıktı o bunu bilmiyorum ilk defa kullandım sabah 8 de ilk idrar la yapmıştım ama bakmak aklıma gelmedi yeni gördüm daha

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 45
Back
X