• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yanlış sonuç verirmi

AylAyan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
30
2
1
34
Merhaba hanimlar ben 3 gün önce ve dün test yaptim silik çikti pozitiv olduğunu düşündüm. Çünki 5 yil boyunca çocuk yapmaya uraşdim. O silik çizgiyi görmek için neler yapdim ama hiç bir defasinda çikmadi. 2 yil önce ikizlerimi doğurdum onlarinda ilk testi silikti, 2 ay önce 2 aylik ikizlerime düşük yaptim onlarinda ilk testi silikti. uzun sözün kisasi bu gün test yaptim hiç bir şey çikmadi. Ancak testlerin markalari farkliydi. pozitiv çikan damlayla olandan, negativ çikan ise direk üstüne olanlardandi.Ne düşünneliyim bilemiyorum.Akil verin bana lütfen...

En iyisi kan verin gününüz gectiyse..

Merhaba hanimlar ben 3 gün önce ve dün test yaptim silik çikti pozitiv olduğunu düşündüm. Çünki 5 yil boyunca çocuk yapmaya uraşdim. O silik çizgiyi görmek için neler yapdim ama hiç bir defasinda çikmadi. 2 yil önce ikizlerimi doğurdum onlarinda ilk testi silikti, 2 ay önce 2 aylik ikizlerime düşük yaptim onlarinda ilk testi silikti. uzun sözün kisasi bu gün test yaptim hiç bir şey çikmadi. Ancak testlerin markalari farkliydi. pozitiv çikan damlayla olandan, negativ çikan ise direk üstüne olanlardandi.Ne düşünneliyim bilemiyorum.Akil verin bana lütfen...
affedersin onu anlamadim? ikiz bebeklerin varmi yoksa düşük mü yaptın?
ayrıca umarim pozitif çikar en doğrusu hastaneye gidin yaptırın derim.

Takvimi neden yaptınız ki daha 2 gün varmış günün geçmesine. keşke net sonuçlansaydı.

Bende damlatılandan yaptım hep.pozitiflerin bazısı silik olabiliyor.

Kan testi kesin sonuç. 2 yaşında ikizlerin üstüne tekrar hamile kalmak istemek büyük cesaret hayırlısı olsun.

Evet verebiliyor.
Yani benim mesela beta hcg 4ken pozitif gostermeye basladi. Tam belirgin degildi ama belirgin bir silik cizgiydi. Oyle isiga tutunca falan gorunenlerden degil. Ki 4 negatif demektir.
7 oldugunda daha da belirginlesti. Adet gunumdu.
2 gun gecince de kanamam basladi.
Kimyasal gebelik.
Doktorum da o degeri gostermez gebelik testi dedi ama o da gordu fotoyu, barizdi.
Allah allah dedik gecistirdik.

Netlesti mi hamilelik takvimi yapmiasin hayırlı olsun
o testlerin kullanım tarihi olmali ona bakin gelmemisse doğrudur

İdrar testlerinde negatif çıkarsa kesin değil ama pozitif çıkarsa kesindir diye biliyorum.
Çünkü hcg yükselmese silik de olsa çizgi çıkamaz.
Kan testi yaptırıp emin olun.

İdrar testlerinde negatif çıkarsa kesin değil ama pozitif çıkarsa kesindir diye biliyorum.
Çünkü hcg yükselmese silik de olsa çizgi çıkamaz.
Kan testi yaptırıp emin olun.
Ben de tam tersini okumuştum bir yerde. Negatif kesin sonuçtur pozitif ise herzaman hamilelik olmayabilir hormonlardan dolayıda pozitif çıkabilir diye. Demekki çok fazla bilgi kirliliği var doktora gitmeden, kan testi yaptırmadan kesin bilgi alamayız.

Bencede hamilesiniz o testten kızıma hamileyken inanmayıp kaç tane yaptığımı bilmiyorum hepsindede pozitif çıkmıştı etrafımdakilerdende hiç duymadım yalnış sonuç verdiğini şimdiden hayırlı olsun

Maşallah ya ne güzel hep ikizden gidiyorsunuz :KK46:ailenizde var mı ikiz bebek

Takvimi neden yaptınız ki daha 2 gün varmış günün geçmesine. keşke net sonuçlansaydı.

Bende damlatılandan yaptım hep.pozitiflerin bazısı silik olabiliyor.
2ci çizgiyi görünce sevindim, çok heycanlandim. takvimi yaptim. Biraz arkadaşlarada özendim. düşükten sonra çok istiyordum bu bebeyi. ancak bugün negativ çikinca çok üzüldüm

2ci çizgiyi görünce sevindim, çok heycanlandim. takvimi yaptim. Biraz arkadaşlarada özendim. düşükten sonra çok istiyordum bu bebeyi. ancak bugün negativ çikinca çok üzüldüm
Allah gönlünüze göre versin .

Ben de tam tersini okumuştum bir yerde. Negatif kesin sonuçtur pozitif ise herzaman hamilelik olmayabilir hormonlardan dolayıda pozitif çıkabilir diye. Demekki çok fazla bilgi kirliliği var doktora gitmeden, kan testi yaptırmadan kesin bilgi alamayız.

Ama o testler sadece hcg'ye göre pozitif çıkıyor.
Silik bile çıksa kesin sonuçtur.
Ama kimyasal gebelik falansa silik çıkar mesela sonra bebek düşeceği için tek çizgiye döner.
Öyle durumlar da var ki bu testle alakalı bir durum değil.
Tabi ki en güvenilir olan kan testi.

Ama o testler sadece hcg'ye göre pozitif çıkıyor.
Silik bile çıksa kesin sonuçtur.
Ama kimyasal gebelik falansa silik çıkar mesela sonra bebek düşeceği için tek çizgiye döner.
Öyle durumlar da var ki bu testle alakalı bir durum değil.
Tabi ki en güvenilir olan kan testi.
Kimyasal gebelik nasil bir şey. Benim bununla ilgili bilgim yok

Kimyasal gebelik nasil bir şey. Benim bununla ilgili bilgim yok

Sessiz düşük de deniliyor.
Yumurta dölleniyor ama tutunamıyor ve adet günü adetle birlikte atılıyor.
Tabi adet gecikmeden önce test yapıldıysa döllenme gerçekleştiğinden pozitif çıkıyor.

Back