Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır gayet iyi degeriniz 2 katı oldu mu sağlıklo bir gebeligini var rahat olunDün adet günümdü kanda test yaptırdım 43.10 çıktı bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı idrqr testine göre beta çok düşük çıkmamış mı sizce ??
Evet test baya belirgin kan daki değer düşük geldi banaBence düşük değil teste gayet net
İnşallah sağlıklı olur yarın vereceğim kan geneHayır gayet iyi degeriniz 2 katı oldu mu sağlıklo bir gebeligini var rahat olun![]()
Bence iyi değeriniz eğer yaklaşık iki katına çıkarsa sağlıklı gebelik demek birkaç gün gecikince tekrarlayıp doktora gidersiniz tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın umarımDün adet günümdü kanda test yaptırdım 43.10 çıktı bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı idrqr testine göre beta çok düşük çıkmamış mı sizce ??
Amin inşallahBence iyi değeriniz eğer yaklaşık iki katına çıkarsa sağlıklı gebelik demek birkaç gün gecikince tekrarlayıp doktora gidersiniz tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın umarım
Amin inşallahçok teşekkür ederim
Merhaba, konunun üzerinden geçmiş ama gebeliğiniz devam ediyor mu ? Benim de değerim 58 cıktı merak ediyorumİnşallah sağlıklı olur yarın vereceğim kan gene
Merhaba Evet devam ediyor 19 haftalık oldukMerhaba, konunun üzerinden geçmiş ama gebeliğiniz devam ediyor mu ? Benim de değerim 58 cıktı merak ediyorum
Teşekkür ederim aminAmin inşallah Teşekkür ederim
Sizinde sağlıklı bi gebelik olur inşallahçok fazla düşünmemeye çalışın ve kendinizi çok yormayın dikkat edin bu aralar