gecikmedi ki bunu yaptırdığımda tam günündeydiiki gün sonra tekrar yaptır tahlil hergün iki katı artması lazım. seni korkutmak istemem ama geç döllenme değilse 4 gün geçikmeye biraz değer düşük gibi geldi bana...
Tam gününde bende 80 çıktı değerin gayet normalgecikmedi ki bunu yaptırdığımda tam günündeydi
zaten ben doktora kan verirken dedim ki pozitif çıkması durumunda tekrar ettirmeli miyim? O da dedi ki eğer değerin gereğinden düşükse tekrarını isteriz demişti. Kan değerimi gördüğünde tekrarını istemedi. 25inde ultrasona gir dedi.Tam gününde bende 80 çıktı değerin gayet normal
sonuç ne oldu?bugun 4 gun olacak
regl olmadım kiCanm peki kaç gun içtin ve içtikten kaç gun snra adet oldun ?
hee tamam o zaman adet günündeyse normal 4 gün geçti demişsiniz de oyüzdengecikmedi ki bunu yaptırdığımda tam günündeydi
haa yok onu diğer arkadaş demiş :) regli 4 gün geçmiş ama negatif çıkıyormuş.hee tamam o zaman adet günündeyse normal 4 gün geçti demişsiniz de oyüzden
Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Daha 1 gün bile geçmedi :))Merhaba,, zaten hamileysen bile leke olması düşündürücü kontrole gitmen gerek canım, gebelik testi yap istersen, amA bence sökülmeye calisiyor adetiniz
Daha 1 gün bile geçmedi :))
Adet olmadan dimiOlsunn ben adet gunumde ogrendim gebeligi :)
Adet olmadan dimi
Yerleşme kanaması olarak değil yani
Anladım canımTabi canım adet olsam neden yapayim :/ kanama vs olmamisti bende
Anladım canım
Allah kabul etsin
Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?