How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelik testi sonucum

Hayırlı olsun canım, çok büyük ihtimal hamilesin :) Kan sonucunu da yaz mutlaka..

Ben de regl günümde yapmıştım aynen böyle çıkmıştı ve aynı gün kan testi ile doğrulattım bence hamilesin :)

Hicbozuk degilbayahamilesin gozunaydin

kızlar dün ki teste inanmadım kan verdikten sonra tekrar yaptım doğurana kadar şaşırcam galiba :D
nQ_pzlvsynWHnuTeJ6kPu3g6XuQNO7YzfNeW9UHkVcS0Puz1X_-2BxbvLdUgmlPyu782lRckj-vcn7VEfgSHkquVeAJILNcYS7tQ8OK0vwry2zHmQXPlNfqJQXaAvs6rmyTgVEvS

Çok garip ya sadece 6 gün kullanmıştım yumurtlama gününe kadar bi de :KK70:
soğan kürü mucizesi :) bende soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım :) gözünüz aydın ALLAHIM tamamına erdirsin :)

Yaaaaaa çok sevindim. Acaba kanda negatif mi çıkar diye kendimi dizginlemekten cok yorulmuştum.

Durumu şöyle özetleyeyim.Örneğin hamilelikten şüphelendin ve idrar testi yaptın negatif çıktı kanda pozitif olma durumu vardır ama idrar testinde pozitif çıktı ise sonuç % 100 pozitiftir aksi olması İMKANSIZ.Kan sonuçları da idrar testini destekleyecektir.

Kesin hamilesin daha ne olsun iki testten sonra.. hadi hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah.

Hayırlı olsun gözün aydın canım soğan kürü gerçekten mucize, benim doktorum da önermişti, ramazanda nasıl yapacagiz acaba ya ben de gaza geldim yapmak istiyorum bu ay :KK55:

Canm soağn kürünü nasıl kullandın ve onun üzerine mi hamile kaldn ??

Hayırlı olsun gözün aydın canım soğan kürü gerçekten mucize, benim doktorum da önermişti, ramazanda nasıl yapacagiz acaba ya ben de gaza geldim yapmak istiyorum bu ay :KK55:

Arkadaşlar soğanı 4e bölün kaynayan icme 1.5 bardak içme suyuna atın. 5 dk kaynatın ılıyınca ac karnına sabah akşam için.

Kan sonucum 137 cıktı arkadaşlar :)
iki gün sonra tekrar yaptır tahlil hergün iki katı artması lazım. seni korkutmak istemem ama geç döllenme değilse 4 gün geçikmeye biraz değer düşük gibi geldi bana...

Muhtemelen geç dollenmedir , benim ilk gebeligimde 2 gün kala 300 civarı çıkmış saklıyorum hala ,:) Allah sağlıkla kucağınixa almayı nasip etsin

Canm soağn kürünü nasıl kullandın ve onun üzerine mi hamile kaldn ??

Adetin 7.Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır , dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak sabah akşam taze hazırlanacak ac ılık içilecek, bir su bardağı su kaynat soğanın kabuklarını soy dörde böl suya at kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç canım, sogan suyu icerken hamile kalmisim evet :)

Back