Hayırlı olsun canım, çok büyük ihtimal hamilesin :) Kan sonucunu da yaz mutlaka..
Ben de regl günümde yapmıştım aynen böyle çıkmıştı ve aynı gün kan testi ile doğrulattım bence hamilesin :)
Hicbozuk degilbayahamilesin gozunaydin
soğan kürü mucizesi :) bende soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım :) gözünüz aydın ALLAHIM tamamına erdirsin :)Çok garip ya sadece 6 gün kullanmıştım yumurtlama gününe kadar bi de
Aynen ya. Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin.soğan kürü mucizesi :) bende soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım :) gözünüz aydın ALLAHIM tamamına erdirsin :)
Yarın çıkıyor sonuc bugün verdim kan :) yazicam sabahcok sevindim hayrlısı olsun inşallah kan değeriniz kaç çıktı acaba merak ettim:)EosAna
Doğru nu bu? Tam regl günümde yaptım. 1 yıldır bu anı bekliyordum. Böyle pozitif çıkıpta kanda negatif gören var mı?
Yaaaaaa çok sevindim. Acaba kanda negatif mi çıkar diye kendimi dizginlemekten cok yorulmuştum.İdrar testinde pozitif çıkıp negatif çıkması İMKANSIZ.Tebrikler hamilesin :)
Yaaaaaa çok sevindim. Acaba kanda negatif mi çıkar diye kendimi dizginlemekten cok yorulmuştum.
kızlar dün ki teste inanmadım kan verdikten sonra tekrar yaptım doğurana kadar şaşırcam galiba
bugun 4 gun olacakCanım ne kadar gecikti senin
Canm soağn kürünü nasıl kullandın ve onun üzerine mi hamile kaldn ??Inan inanbizimde iki sene olmadi bebisimiz sogan kuru ile ilk denemede hamile kaldim :)
Canm soağn kürünü nasıl kullandın ve onun üzerine mi hamile kaldn ??
Hayırlı olsun gözün aydın canım soğan kürü gerçekten mucize, benim doktorum da önermişti, ramazanda nasıl yapacagiz acaba ya ben de gaza geldim yapmak istiyorum bu ay
iki gün sonra tekrar yaptır tahlil hergün iki katı artması lazım. seni korkutmak istemem ama geç döllenme değilse 4 gün geçikmeye biraz değer düşük gibi geldi bana...Kan sonucum 137 cıktı arkadaşlar :)
Canm peki kaç gun içtin ve içtikten kaç gun snra adet oldun ?Arkadaşlar soğanı 4e bölün kaynayan icme 1.5 bardak içme suyuna atın. 5 dk kaynatın ılıyınca ac karnına sabah akşam için.
Canm soağn kürünü nasıl kullandın ve onun üzerine mi hamile kaldn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?