How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelik testi sonucum

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Doğru nu bu? Tam regl günümde yaptım. 1 yıldır bu anı bekliyordum. Böyle pozitif çıkıpta kanda negatif gören var mı?
bDJ3VyQDKtuaDOpfypr6h020DIfapE6UoVDd4QB7EWjt-KaxPMPnQjzOQbu4L9ZulTUjHKbukl_zctbvNGnIMbTTqXIY0u6gNsmunGSaHP6PRt0Uxqyi9cd84zokAOyO7vjNDz1m

Hemen sevinmemeye çalışıyorum ama şu an çok heyecanlıyım. Yarın sabah kan testi verip sonucu yazacagim. Allahım ınanamıyorum ki kesin bozuk.

Eski konularınıza baktım hamilelikle ilgili onlarca konu.. hamilesiniz sanırım test öyle söylüyor, eğer pozitifse bunca stres altında tebrik ederim hamile kalabilmişsiniz.

Eski konularınıza baktım hamilelikle ilgili onlarca konu.. hamilesiniz sanırım test öyle söylüyor, eğer pozitifse bunca stres altında tebrik ederim hamile kalabilmişsiniz.
Ah ah sorma. Ne çektiğimi allah bilir. Her ay ağlamaktan bıkmıştım artık. Ama bu ay farklı bir sey denedim soğan kürü inanılır gibi değil gerçekmiş.

Ah ah sorma. Ne çektiğimi allah bilir. Her ay ağlamaktan bıkmıştım artık. Ama bu ay farklı bir sey denedim soğan kürü inanılır gibi değil gerçekmiş.
Canım ben de gebelik planlamıyordum ama soğan kürü ben de yaptım kistim küçülsün diye. Hop ardından süpriz bir gebelik yaşadım. Düştü benim minik 5 haftanın içindeyken.
Gebelik planlamasam da testteki pozitif sonucu görmek gerçekten çok çok güzel bir histi gene içim titredi düşününce.

Senin testin de gayet net görünüyor, yarın olumlu sonucu alacağını düşünüyorum. Benim değer 80 çıkmıştı adet olacağım gün öğrenmiştim.

Canım ben de gebelik planlamıyordum ama soğan kürü ben de yaptım kistim küçülsün diye. Hop ardından süpriz bir gebelik yaşadım. Düştü benim minik 5 haftanın içindeyken.
Gebelik planlamasam da testteki pozitif sonucu görmek gerçekten çok çok güzel bir histi gene içim titredi düşününce.

Senin testin de gayet net görünüyor, yarın olumlu sonucu alacağını düşünüyorum. Benim değer 80 çıkmıştı adet olacağım gün öğrenmiştim.
Düşmesine çok üzüldüm. Benimde amacım aslında hamile kalabildiğimi bilmekti. Eğer düşerse zaten sağlıksız olduğunu düşünerek avunacak ama hamile kalabildiğimi bilerekte sevinecegim. Bakalım değeri yarın yazacağım buraya. Allah herkese sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar versin.

Düşmesine çok üzüldüm. Benimde amacım aslında hamile kalabildiğimi bilmekti. Eğer düşerse zaten sağlıksız olduğunu düşünerek avunacak ama hamile kalabildiğimi bilerekde avunacağım. Bakalım değeri yarın yazacağım buraya. Allah herkese sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar versin.
Evet canım o bir avuntu oluyor ne yalan söyliyim. Amin duan için. Sen çok istemiş beklemişsin hayırla kucağına al :KK200:

Selam kızlar :) bende soqan kürüne başlicam tam olarak nasıl yaptıqınızı paylaşırmısınız ;)

Selam kızlar :) bende soqan kürüne başlicam tam olarak nasıl yaptıqınızı paylaşırmısınız :KK66:
Soganı 4e böl 1.5 bardak içme suyuna kaynarken soğanları at. 5 dk kaynat. Ilıyınca iç. Sabah akşam 15 gün :)

Doğru nu bu? Tam regl günümde yaptım. 1 yıldır bu anı bekliyordum. Böyle pozitif çıkıpta kanda negatif gören var mı?
bDJ3VyQDKtuaDOpfypr6h020DIfapE6UoVDd4QB7EWjt-KaxPMPnQjzOQbu4L9ZulTUjHKbukl_zctbvNGnIMbTTqXIY0u6gNsmunGSaHP6PRt0Uxqyi9cd84zokAOyO7vjNDz1m
doktorumun bana soyledigi suydu. eger iki cizgiyse kesin hamilelik vardir fakat tek cizgi ciktiysa bu hamile degilsiniz demek degildir. kesin sonuc icin zamana ihtiyac var beklemek kadar zor birsey daha yok tabii benim 3 gundur tek cizgi cikiyo aglamaktan icim cikti. doktorum bekle diyor

doktorumun bana soyledigi suydu. eger iki cizgiyse kesin hamilelik vardir fakat tek cizgi ciktiysa bu hamile degilsiniz demek degildir. kesin sonuc icin zamana ihtiyac var beklemek kadar zor birsey daha yok tabii benim 3 gundur tek cizgi cikiyo aglamaktan icim cikti. doktorum bekle diyor
Canım ne kadar gecikti senin

Back