merhabalar. arkadaşlar idrar testim olumlu çıktıktan sonra emin olmak için kan testi yaptırdım ama eşim sonucu aldıktan sonra doktora göstermemiş:) testin adı beta-hCG ve yan tarafında da 631,6 yazıyor bu duruma göre hamilemiyim ve hamileysem ne kadarlıktır sizce . yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar
merhabaa canım kesinlikle hamilesin beta hcg yuksek olusu hamile olduğunu gosterir ilk ayda 100 lü seviyelerde olması gerekir normalde gebelik çogul ise daha fazla olur.. enson nezaman adet olduguna baglı.
merhabalar. arkadaşlar idrar testim olumlu çıktıktan sonra emin olmak için kan testi yaptırdım ama eşim sonucu aldıktan sonra doktora göstermemiş:) testin adı beta-hCG ve yan tarafında da 631,6 yazıyor bu duruma göre hamilemiyim ve hamileysem ne kadarlıktır sizce . yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar
Sonuca göre gebelik var..adet tarihinize göre 5 haftalik kadar gebelik hesaplayicisina yazarak tam gün öğrenebilirsiniz. yada burada takvim oluşturarak takip edebilirsiniz
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin