• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi sonucu

akabe01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
209
13
48
Konya
merhabalar. arkadaşlar idrar testim olumlu çıktıktan sonra emin olmak için kan testi yaptırdım ama eşim sonucu aldıktan sonra doktora göstermemiş:) testin adı beta-hCG ve yan tarafında da 631,6 yazıyor bu duruma göre hamilemiyim ve hamileysem ne kadarlıktır sizce . yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar

merhabaa canım kesinlikle hamilesin beta hcg yuksek olusu hamile olduğunu gosterir ilk ayda 100 lü seviyelerde olması gerekir normalde gebelik çogul ise daha fazla olur.. enson nezaman adet olduguna baglı.:49::49:

çok teşekkür ederim cevabından sonra iyice emin oldum en son 28 ekimde adet olmuştum hayırlısı artık , çok teşekkürler

merhabalar. arkadaşlar idrar testim olumlu çıktıktan sonra emin olmak için kan testi yaptırdım ama eşim sonucu aldıktan sonra doktora göstermemiş:) testin adı beta-hCG ve yan tarafında da 631,6 yazıyor bu duruma göre hamilemiyim ve hamileysem ne kadarlıktır sizce . yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar

hayırlı olsun kesinlikle hamilesiniz. 4-5 haftalık olması gerekir bu değere göre. sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanızı dilerim.

Sonuca göre gebelik var..adet tarihinize göre 5 haftalik kadar:34: gebelik hesaplayicisina yazarak tam gün öğrenebilirsiniz. yada burada takvim oluşturarak takip edebilirsiniz:34:
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin:emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım, 1 aylık hamilesin.

Hadi gözün aydın tatlım ;))) 5 haftalık hamilesin son regl tarihine göre.1 hafta yada 10 gün sonra keseni ve nokta bebişini görebilirsin :))

Back