Ben görebiliyorum canım inşallah dogrudur doğruysa hayırlı olsun hamilesin :)Ben de adet olacak gibiyim ama korkuyorum, testte silik cizgi gordum ama sanki yalniz ben gorebiliyormusum gibi geliyor, hayalet gibi
Sagol canım ya insallah... ve tabi isteyen ve umut eden herkes de oyle olur :)Ben görebiliyorum canım inşallah dogrudur doğruysa hayırlı olsun hamilesin :)
kızlar banada bişeler söyleyin lütfen.. catlatma iğnesi oldum betahcg 16. gun 27.76 cıktı 18. gun ise 32.58 cıktı sızce hailemiyim henuz adetim gecmedı 18. gun yaptırdıgımda adetıme 10 gun vardı suan 22. gun ve adete 6 gun var bıda kan tahlılı yaptırmadım ne dıyosunuz kızlar umıt varmı hevesleneyımmı hamilemiyimmmmm((
Aminnnn tesekkurler canim yorum icin ins dedigin gibi olur cok heveslendim umarim bos cikmaz bebegime kavusurum rabbim isteyen herkese versin insMerhaba canım. Hamilesin fakat hamileliğin daha yeni başlamış yani tahminen 3 haftalık falan. Dediğin gibi adetinde daha geçmediği için değerin çok düşük çıkmış biraz sabredip adetinin en az 3 gün geçmesini bekleyip testi tekrarlamanı tavsiye ederimİnşAllah dilediğin gibi olur herşey ve hemencik bebeğine kavuşursun
Aminnnn tesekkurler canim yorum icin ins dedigin gibi olur cok heveslendim umarim bos cikmaz bebegime kavusurum rabbim isteyen herkese versin ins
kızlar banada bişeler söyleyin lütfen.. catlatma iğnesi oldum betahcg 16. gun 27.76 cıktı 18. gun ise 32.58 cıktı sızce hailemiyim henuz adetim gecmedı 18. gun yaptırdıgımda adetıme 10 gun vardı suan 22. gun ve adete 6 gun var bıda kan tahlılı yaptırmadım ne dıyosunuz kızlar umıt varmı hevesleneyımmı hamilemiyimmmmm((
Agzin bal olsun :))ins canim su adetim bi gecsin rahatliyacam Allah buyukdurhamilesin cnm :) 2 günde 2 katına çıkmış zaten öyle olması lazım hamile olduğunda... tebrik ederim cnm
Agzin bal olsun :))ins canim su adetim bi gecsin rahatliyacam Allah buyukdur
Ederim canim tamam:)senin varmi bu arada bebishaberdar et cnm beni merak ettim :) öpüyorum
canım bir gebelik testi yap bakalım az birşey de çıksa çizgi hamilelik pozitifdir. birde 2ye katlamış bence hamilesinkızlar banada bişeler söyleyin lütfen.. catlatma iğnesi oldum betahcg 16. gun 27.76 cıktı 18. gun ise 32.58 cıktı sızce hailemiyim henuz adetim gecmedı 18. gun yaptırdıgımda adetıme 10 gun vardı suan 22. gun ve adete 6 gun var bıda kan tahlılı yaptırmadım ne dıyosunuz kızlar umıt varmı hevesleneyımmı hamilemiyimmmmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?