gebelik testi sonuclari ve belirtileri

merhaba hanımlar sat 27 kasım 25 günde bir adet oluyorum, adetim asla gecikmezdi. adet belirtilerimin aynısı oldu kasıklarda ağrı akıntılarım ve göğüslerde hassasiyet. adetim 2 gün geçincede şüphelendim eczaneden test aldım yaptım. 2. çizgi silik çıktı. sonra eşimle kan testi yaptırmaya gittik 558.60 çıktı yani pozitif. ertesi gün dr a gittik henüz keseyi göremedik. 31 inde kontrolüm var bakalım :) ögün bugündür kasık ağrılarım, baş ve göğüs ağrılarım devam ediyor. belirtilerin adetten hemen hemen hiçbir farkı yok. en azından bende öyleydi :)

Ben de adet olacak gibiyim ama korkuyorum, testte silik cizgi gordum ama sanki yalniz ben gorebiliyormusum gibi geliyor, hayalet gibi

Eklentiler

• 20141228_152913.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 6.393
kızlar tabi ki iyi temennilere de ihtiyacım var ama daha önemlisi bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.durumum şu 20 ocakta adet oldm.3 gün sürdü normalde 4-5 sürer.4. günde gün boyu toz pembe akıntım oldu bitti.sorun göğüslerim hala çok ağrıyorlar ve büyümüşler.dün test yaptm çizgi falan yok sabah baktm ikinci çizginin hayaleti belirmiş.bu ay gebelik planlamıyorum aslında ama nasılsa tutmuyor diye korunmuyoruz.tutarsa sürpriz olacak.planlamayla gebelik strese sokuyor malum.göğüslerime bakarsam gebeliği gösteriyor ama test tırt çıktı ne diyorsunuz bu durumuma?

kızlar banada bişeler söyleyin lütfen.. catlatma iğnesi oldum betahcg 16. gun 27.76 cıktı 18. gun ise 32.58 cıktı sızce hailemiyim henuz adetim gecmedı 18. gun yaptırdıgımda adetıme 10 gun vardı suan 22. gun ve adete 6 gun var bıda kan tahlılı yaptırmadım ne dıyosunuz kızlar umıt varmı hevesleneyımmı hamilemiyimmmmm((

Merhaba canım. Hamilesin fakat hamileliğin daha yeni başlamış yani tahminen 3 haftalık falan. Dediğin gibi adetinde daha geçmediği için değerin çok düşük çıkmış biraz sabredip adetinin en az 3 gün geçmesini bekleyip testi tekrarlamanı tavsiye ederim İnşAllah dilediğin gibi olur herşey ve hemencik bebeğine kavuşursun

Aminnnn tesekkurler canim yorum icin ins dedigin gibi olur cok heveslendim umarim bos cikmaz bebegime kavusurum rabbim isteyen herkese versin ins

hamilesin cnm :) 2 günde 2 katına çıkmış zaten öyle olması lazım hamile olduğunda... tebrik ederim cnm

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı

canım bir gebelik testi yap bakalım az birşey de çıksa çizgi hamilelik pozitifdir. birde 2ye katlamış bence hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…