Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi silikmi acil
- Konu Sahibi Deren2013
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi çift silik çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Kan ver canım çizgi varTestime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.871
- 598
Testin geçerliliğinden emin olamadım sanki fazla damlatılmış gibi kenarda renklenme varTestime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti
Şuan ağlıyorum biri yazsada nolur bisey dese diye. 3 seneden sonra ilk defa girdim bu siteye. İnşallah vardırKan ver canım çizgi var
- 26 Şubat 2019
- 4.641
- 6.766
- 158
- 26 Şubat 2019
- 4.641
- 6.766
- 158
Adet günün geçmiş miydi?Şuan ağlıyorum biri yazsada nolur bisey dese diye. 3 seneden sonra ilk defa girdim bu siteye. İnşallah vardır
4 gün gecti yarın 5 olacakAdet günün geçmiş miydi?
- 26 Şubat 2019
- 4.641
- 6.766
- 158
Yrn bi daha test yapmak yerine direkt kan ver bence. Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin4 gün gecti yarın 5 olacak
Testin geçerliliğinden emin olamadım sanki fazla damlatılmış gibi kenarda renklenme var
Eklentiler
Kızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldım bı hafta gecıkmeyle beraberTestime bakın nolur anlayan varmi acil biri yazarmi silik gibimi sanki b nmi yanlıs görüyorum adetim 4 gün gecikti
Eklentiler
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
Bu kadar yanılamaz merak etme yarım testini ver ama düzenli yükseliş vs de görmek önemli, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldım bı hafta gecıkmeyle beraber
- 30 Mart 2022
- 5.359
- 3.055
- 103
Tebrik ederim belirtileriniz nelerdi benim de bata az kaldı akıntı falan var mıydı ve varsa nasıldıKızlar hızlı gebelik testı yaptım kan veremedım sanırım gebeyım . Bu testte yanılma payı olabılırmı en ıyısınden aldım bı hafta gecıkmeyle beraber
Kan verdım bı saat önce 85 cıktı degerım. Belirti yok sadece regl olmadımTebrik ederim belirtileriniz nelerdi benim de bata az kaldı akıntı falan var mıydı ve varsa nasıldı
Verdım kan 85 cıktıBu kadar yanılamaz merak etme yarım testini ver ama düzenli yükseliş vs de görmek önemli, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Cok tesekkur ederim karmaşık duygular ıcındeyımÇoook sevindim tebrik ederim sağlıkla al kucağına
- 30 Mart 2022
- 5.359
- 3.055
- 103
Çok güzel tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlereKan verdım bı saat önce 85 cıktı degerım. Belirti yok sadece regl olmadım