• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik

ebruuzn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2023
16
-2
6
hanımlar ben 1 yıllık evliyim. adetime 5-6 gün var takvime göre. 4 gün önce şüphelendim test yaptım ilk saatler bişi yoktu. akşama doğru silik bi çizgi belirdi bende merak edip sabahında tekrar yaptım o yaptıgım testte hemen silik cizgi çıktı. az önce yine yaptım ama bu sefer bişey cıkmadı. tecrübeli bu durumu yasayan birileri varsa bişey diyebilir mi cok merak ediyorum cok istiyorum🥹🥹🥹

Hayatım merhaba, testi de ekler misin lütfen

hanımlar ben 1 yıllık evliyim. adetime 5-6 gün var takvime göre. 4 gün önce şüphelendim test yaptım ilk saatler bişi yoktu. akşama doğru silik bi çizgi belirdi bende merak edip sabahında tekrar yaptım o yaptıgım testte hemen silik cizgi çıktı. az önce yine yaptım ama bu sefer bişey cıkmadı. tecrübeli bu durumu yasayan birileri varsa bişey diyebilir mi cok merak ediyorum cok istiyorum🥹🥹🥹
Bende benzer bir durumu yaşıyorum 2 günlük gecikmem var adete 5 gün kala erken testi yaptım çıkmadı bugün gecikmenin 2. Günü sabah test yaptım hemen silik çıkmadı sonradan çıkmış göğüslerim sertleşmiş ağrı yok ama migdem falan bulanıyor sabah yataktan ilk kalktığımda sonradan geçiyor ama yumurtlamadan bir haftada sonra kasıklarımda bıçak batması gibi ağrılar oldu yoğunlukta sol kasıkta neden olur ki hamile miyim acaba yaşayan veya bilgisi olan yazabilir mi

keşke bilgim olsa da yardımcı olsam. benim takvimime göre bugun ya da yarın adet günüm bakalım gecikmem olacak mı. gelişmelerden haberdar et beni🙏🏽🥹

Back