- 8 Nisan 2022
- 19
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi GOZDEKAYA26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu testlere guvenmiyorum kaset test deneyin bence.Erken gebelik testinde 15indede silik cikmisti benim ama o ay hamile degildim kac kere kan cerdim umutlandimMerhaba çatlatma ve klomen kullandım 2 kez denemem 16 gunu silik çizgi var mı adete bir gün var
7 gün var cevap verdiğin için teşekkür ederim canımVar gibi kuzum adete kaç gün kaldı
Çok erken çıkmış kaç gün önce yumurtlamistiniz acaba belirtiniz var mı7 gün var cevap verdiğin için teşekkür ederim canım
Testin markası ne canım bi test var böyle silik çizgi çıkarttıp yanlış pozitif gösteriyor benim öyle olduMerhaba çatlatma ve klomen kullandım 2 kez denemem 16 gunu silik çizgi var mı adete bir gün var
Çok erken çıkmış kaç gün önce yumurtlamistiniz acaba belirtiniz var m
Valla 11 yada 12 gün önce yumurtam çatladı ve tam 17 sinde regl günüm pek ihtimal vermedim ben hayalet çizgiye sizden de fikir almak istedimÇok erken çıkmış kaç gün önce yumurtlamistiniz acaba belirtiniz var mı
Belirtiyi sormuşsunuz bir kac gün önce sol kasığım ağrıdı göğüs lerim ağrıo ama bu regl den de olabılır ben pek emin değilim adet günün gecsin tekrarlıcam testiValla 11 yada 12 gün önce yumurtam çatladı ve tam 17 sinde regl günüm pek ihtimal vermedim ben hayalet çizgiye sizden de fikir almak istedim
Evet o test bende de pozitif çıkarttı. Sevindim başka marka testi ertesi gün yaptım negatif testi başka marka ile tekrarla canımProdoctor erken gebelik adetim 2 gün gecikti seninde mi bu testten ti kuzum
Evet o test bende de pozitif çıkarttı. Sevindim başka marka testi ertesi gün yaptım negatif testi başka marka ile tekrarla canım
Bence var silikse zaten hamilesinEki Görüntüle 3046494 Ya sizce gebelik varmi ikinci cizgi coook coook silik..
Benim beli deil daha adet olmadim bekliyorum eger olmazsam dr gidicemCanım sonuç ne oldu
Bence var çok yeniEki Görüntüle 3046494 Ya sizce gebelik varmi ikinci cizgi coook coook silik..
silik çizgiyi bende gördüm canım inşallah bebiştir.Merhaba çatlatma ve klomen kullandım 2 kez denemem 16 gunu silik çizgi var mı adete bir gün var