• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

Avetis_lady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
225
253
23
Merhaba hanımlar forumu uzun zamandır takip ediyorum aranıza yeni katıldım. Bi sorum olacaktı. Dün evde sabah test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bu sabah kalkıp tekrar aynı marka testten yaptım çizgi yok gibi. Bu ne demek ki acabaresimde çok belirgin çekemedim ama baya belliydi dünkü.

Cnm bi cizgi goremedm ama sen gormussundur belki tlfnda tm resimde belli olmaz bazn ikinci testide sabh mi yapmistn

Evet canım resimde karanlık çıkmış belliydi dün yapmıştım. Diğerini de bu sabah yaptım cizgi yoktu. Adetime 12 gün var daha. Napsam bilemedim ki

Daha cok erkenmis cnm ya Rabbim gonlune gore versin insallah ama biraz daha bekle bnce olur mu

Evet fotoyu indirip negatiflestrdm o zmn belli oldu cnm varms cizgi

Merhaba.. benimde cok silik cikmisti dikkatli bakilinca anlasiliyordu. Adetime 5 gun vardi.hayirli olsun bence hamilesiniz. Kan verin bence yarin sabah. Hemen cikar

Testin markası sente lady galiba. Eğer öyleyse beni gecen ay cok yanılttı, kesinlikle guvenmeyin. Zaten adete 12gün varken testte cikmasi mumkun degil. Adet gunu baska marka testle tekrarlayin derim.

Ay inşallah vardır. Sağolun. Evet canım sente lady başkani markayla da yanılmıştım. Bundan önceki aylarda; şimdi de bunu deneyeyim dedim. Göğüslerim çok şiş ve cok değişik belirtiler var bu ay azıcık ümitlendim de. Kısmet artık:KK64: kan testi yapcam cuma günü de

Ay inşallah vardır. Sağolun. Evet canım sente lady başkani markayla da yanılmıştım. Bundan önceki aylarda; şimdi de bunu deneyeyim dedim. Göğüslerim çok şiş ve cok değişik belirtiler var bu ay azıcık ümitlendim de. Kısmet artık:KK64: kan testi yapcam cuma günü de
Allah gonlune gore versin cnm :KK200::KK39:

Aa öyle mi iki arkadaşıma sordum demin hamile kaldıklarını bu testle öğrenmişler:KK43::KK64: en iyisi beklemeli galiba sağolun kızlar . Ben göğüslerim çok şişince ve ağrıdan uyuyamayınca bebektendir dedim üç gündür:KK37: inşallah olur:KK16:

Merhabalar adetim 6 gün gecikti 3 saat once test yaptım ikinci cizgiyi görür gibi oluyorum da benden başka gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum

Eklentiler

• 20161005_100809.jpg
    20161005_100809.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 1.293
Merhabalar adetim 6 gün gecikti 3 saat once test yaptım ikinci cizgiyi görür gibi oluyorum da benden başka gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum
senınkınıde konu sahibinınkınıde göremedim açıkcası

Adete 12 gün kala gebelik belli olmaz. Ben adete yakın 1 hafta boyunca hergun test yapmıştım . 7 ve 6 negatifti. 5gun kala çok çok silik çizgi çıkmıştı. Zar zor görülüyordu. 4 gün kala yine çok çok acık çizgi vardı kan testi yaptım erkenden. Beta Hcg 22 çıkmıştı. Düşük bir sayı yani. Adet günü itibariyle artmıştı değerlerim. 12 gün kala öğrenilmiyor maalesef. Çamaşır suyu testi yapın ben onu yapmıştım o doğru çıkmıştı bende :)

Adetim 12 gün gecikti ve bugün test yaptim ikinci cizgi silik cikti

Eklentiler

• 20200325_112116.jpg
    20200325_112116.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 605
Back