EvetTest yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı ?
Ay var gibiTest yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı ?
Canım sonucun ne çıktıTest yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı ?
Üstte bir şey var gibi ama iki test net şekilde negatif üstteki arızalanmış da olabilir. Hamilelik olduğunu sanmıyorumKızlar merhaba benimde böyle çıktı 3 saat sonra çıktı ama kuruma çizgisi mi bilmiyorum ıslattım ama gitmedi çizgi adete 2 gün var
Eki Görüntüle 3416904
Üstteki bugün diğerleri çok erken yaptığım testlerdi onlar negatif bugünÜstte bir şey var gibi ama iki test net şekilde negatif üstteki arızalanmış da olabilir. Hamilelik olduğunu sanmıyorum
Hii o zaman başka. Adet günün geçti mi?Üstteki bugün diğerleri çok erken yaptığım testlerdi onlar negatif bugün
Hayır pazar günü olmam gerekiyorHii o zaman başka. Adet günün geçti mi?
Öyleyse bir şeyler olabilir, biraz daha bekleyip yine test yap canım inşallah güzel haberlerini alırız :)Hayır pazar günü olmam gerekiyor
Öyleyse bir şeyler olabilir, biraz daha bekleyip yine test yap canım inşallah güzel haberlerini alırız :)
Sizde gebelik var gibi gününüz geçmediği için böyle çıkmış olmalı aynısı bende de oldu kan testi verinÜstte bir şey var gibi ama iki test net şekilde negatif üstteki arızalanmış da olabilir. Hamilelik olduğunu sanmıyorum
Beni yorumlamanıza gerek yok gönderi sahibi ben değilim :)Sizde gebelik var gibi gününüz geçmediği için böyle çıkmış olmalı aynısı bende de oldu kan testi verin
Test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı ?
Hayır canım, ekran parlaklığını da artırdım silik çizgi göremiyorum. Erken mi yaptın ne yaptın bekle birazSilik çizgiyi görebiliyor musunuz
Daha 2 gün var beklemeli miyimHayır canım, ekran parlaklığını da artırdım silik çizgi göremiyorum. Erken mi yaptın ne yaptın bekle biraz
Evet canım adetinin üzerinden 1 hafta geçince yap en garanti sonuç için. Senin erken gebelik testi yapman gerekirdi zaten. Acele etme biraz bekle ki soru işaretleriyle boğuşup durma. Başka belirtin var mı hiç?Daha 2 gün var beklemeli miyim