- 15 Eylül 2021
- 186
- 45
- 25
-
- Konu Sahibi Zehra_5934
Biliyorum sabah yapılması gerek ama elimde yoktu alamadım sıvı tuketmedikten sonra yapabilirim diye Biliyorum bugün adet günüm alıp yapicam inşallah olur bende çok istiyorumBence de var hayırlısı olsun inşallah sabah tekrar yapın ilk idrar ile koyulaşma var ise kan verin bence inşallah güzel haber alırsınız
Ya bende dediğiniz şikayetler üzerinden gittim ki zaten belirtilerim var ama ısrarla almadılar tartışma yaptım hatta burda bütün bayanlar veriyoruz diyor dün 184 e şikayet ettim o doktoru ve hastaneyi o konuda üzgünüm ama bi yandan mutluyum adet gunumdeyim ya belli olur diye düşündümNeden almıyor ben erişkin acilde kan verdim birz beyaz yalanlar söyleyerek hastayım kullanmam gereken antibiyotikler var gebelikten şüpheleniyorum çok rahatsızım eger gebe degilsem ilacları kullanıcma dedimnapiyim hak etmesinler yoksa rencide ediyorlar bunun içinmi geldiniz die
Ozman siz pazartesiyi bekleyin dedıgınız gbi zaten varsa adet olmazsınız kendinizi bosa sitrese sokmayın hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah bu arada yarın benımde adet günümYa bende dediğiniz şikayetler üzerinden gittim ki zaten belirtilerim var ama ısrarla almadılar tartışma yaptım hatta burda bütün bayanlar veriyoruz diyor dün 184 e şikayet ettim o doktoru ve hastaneyi o konuda üzgünüm ama bi yandan mutluyum adet gunumdeyim ya belli olur diye düşündüm
Ay canım bnde 3 ay once kürtaj oldm boş gebelik dendi. Çok şükür yeniden hamile kaldım. İnşallah sağlıkla gelirler. Temmuz anneleri topiginde buluşuruzAy canım inşAllah ikimizinde vardır tüm isteyenlere nasip etsin rabbim güzel haberler olunca burdan paylasalım olurmu belki birbirmize umut oluruz ben 5 ay önce yine adete 2 gün kala silik cizgi ve kanda 9.39 la gebelik ögrendim katlanarak arttı kese ve kalp atısı gozuktu 5 küsür haftada am düşük yaşadım oyuzden biraz umutsuz yaklasıyorum ama rabbim herseyin en hayırlısını bilir saglıklı güzel gebelikler nasip olsun hepimize
Olur burdan haberleselim kesyi görüp ve kalp atısını duydugumuzda hersey daha güzel olacak inşAllahAy canım bnde 3 ay once kürtaj oldm boş gebelik dendi. Çok şükür yeniden hamile kaldım. İnşallah sağlıkla gelirler. Temmuz anneleri topiginde buluşuruz
Pazartesi doktora gidicem adet olmazsam kan vermek için hayırlısı inşaallahOlur burdan haberleselim kesyi görüp ve kalp atısını duydugumuzda hersey daha güzel olacak inşAllah
Bende şöyle durum oldu leke şeklinde kanama geldi karın ağrım da var olcam mi onu da bilmiyorum biraz kahverengi biraz da kırmızı kan şeklindeTestiniz varsa yarın sabah da aslında evde yapın koyulaşma var mı diye bakabilirsiniz isterseniz tabi
Canım gebelik süphen varsa acile git bence gebelik varsa progestan flan veriyorlar en azından düşmesin diye iğne flan yapıyolarBende şöyle durum oldu leke şeklinde kanama geldi karın ağrım da var olcam mi onu da bilmiyorum biraz kahverengi biraz da kırmızı kan şeklinde
Bence test yapın sonuçta varsa bir şey önlemini almış olursunuzBende şöyle durum oldu leke şeklinde kanama geldi karın ağrım da var olcam mi onu da bilmiyorum biraz kahverengi biraz da kırmızı kan şeklinde
Canım son durumun nedirBende şöyle durum oldu leke şeklinde kanama geldi karın ağrım da var olcam mi onu da bilmiyorum biraz kahverengi biraz da kırmızı kan şeklinde
Kan şeklinde geliyo adet gibi ama çok değil hep sildiğim de geliyo anlam veremedim testler de pozitif çıkmıştı nasıl böyle bişey olur acaba adet olucam heraldeCanım son durumun nedir
Maalesef şimdi geldi testlerim de bunlardı bunu anlayamadım pozitif çıkıp nasıl adet görürürüm böyle bi durum yaşayan yoktur heralde..Canım son durumun nedir
Kimyasal gebelik yasiyonMaalesef şimdi geldi testlerim de bunlardı bunu anlayamadım pozitif çıkıp nasıl adet görürürüm böyle bi durum yaşayan yoktur heralde..
Arkadaşım bir sürü herkesin açtı konu da soruyon hangi konuya girip baksam sen yazmışsın testini atmışsın söylüyorlar sana yok dediler iki gün skrna tekrarla dediler hala usanmadan atıyon.Gebelik var mı sizce
SiziArkadaşım bir sürü herkesin açtı konu da soruyon hangi konuya girip baksam sen yazmışsın testini atmışsın söylüyorlar sana yok dediler iki gün skrna tekrarla dediler hala usanmadan atıyon.
Anliyom hamilelik için cabaliyon ama derdini de anlıyorum umut diyon ama yeter yani 200 tane konu varsa hepsine giriyom sen varsın
Sizi ne alakadar ediyor istediğin yere atarım yaniArkadaşım bir sürü herkesin açtı konu da soruyon hangi konuya girip baksam sen yazmışsın testini atmışsın söylüyorlar sana yok dediler iki gün skrna tekrarla dediler hala usanmadan atıyon.
Anliyom hamilelik için cabaliyon ama derdini de anlıyorum umut diyon ama yeter yani 200 tane konu varsa hepsine giriyom sen varsın