Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 7 gün var pazartesi verecektim ama dayanamayıp bugün vericem galiba teşekkür ederim yorumunuz içinAdete kac gun var. 3.48 şüpheli. Bugün bi daha verin 2 katına çıkmışsa hamilesiniz
Daha cok erkenmis. Cizgiyi de gördüm bu arada. Umarım dogrudurAdete 7 gün var pazartesi verecektim ama dayanamayıp bugün vericem galiba teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Yaa inşallahDaha cok erkenmis. Cizgiyi de gördüm bu arada. Umarım dogrudur![]()
Net var gözünüz aydınKızlar benimde yarın regli günüm biri erken biri normal test ilk defa böyle çıktı sizce nedir böyle birşey yaşayan varmı?
Teşekkür ederim 2 3 gün daha bekleyip kan testi vereyim bakalımNet var gözünüz aydın
Ben birşey göremedim canım hakkında hayırlısı olsunPkoyum son adet tarihim 7 ağustos sizce bir şey var mı?
Canım bir kaç gün daha bekle teste devam et koyulaşırsa kan ver bendede bugün tekrar yaptım erken gebelik testi silik daha ama normal gebelik testi koyulaşmış gördümÖncelikle cevabın için çok teşekkür ederim R Revizyon 2134 . ortam karanlıktı pek görünmemiş bir fotoğrafını daha atıyorum, 2. fotoğraf ta kuruma çizgisi mi diye su damlattım ama çizgi kaybolmadı aksine daha pembe oldu. Kan vermekten korkuyorum yine negatif olacak diye bir ümit varsa gitmek istiyorum doktora![]()
Bunda sanki daha belli canım bi kan ver istersen bende cizgiyi gördüm rica ederimÖncelikle cevabın için çok teşekkür ederim R Revizyon 2134 . ortam karanlıktı pek görünmemiş bir fotoğrafını daha atıyorum, 2. fotoğraf ta kuruma çizgisi mi diye su damlattım ama çizgi kaybolmadı aksine daha pembe oldu. Kan vermekten korkuyorum yine negatif olacak diye bir ümit varsa gitmek istiyorum doktora![]()
dayanamadım kan verdim bakalım, eve gelirken de erken gebelik testi aldım ama o negatif maalesef (bir çizgi var ama varla yok arası) yine olumsuz sanırımCanım bir kaç gün daha bekle teste devam et koyulaşırsa kan ver bendede bugün tekrar yaptım erken gebelik testi silik daha ama normal gebelik testi koyulaşmış gördüm
Verdim bakalım ümidim kalmadı amaBunda sanki daha belli canım bi kan ver istersen bende cizgiyi gördüm rica ederim
Silik cizgi var peki hemen ilk 5 dkda ciktimi silik yoksa sonradan mi gozuktuÖncelikle cevabın için çok teşekkür ederim R Revizyon 2134 . ortam karanlıktı pek görünmemiş bir fotoğrafını daha atıyorum, 2. fotoğraf ta kuruma çizgisi mi diye su damlattım ama çizgi kaybolmadı aksine daha pembe oldu. Kan vermekten korkuyorum yine negatif olacak diye bir ümit varsa gitmek istiyorum doktora![]()
ilk 5 dakikada gölge gibiydi ben de bıraktım bir kenara uzun süre bakmadım sonra bakınca netleştiğini gördüm kuruma çizgisi mi diye de su damlattım iyiden iyiye belirginleşti.Silik cizgi var peki hemen ilk 5 dkda ciktimi silik yoksa sonradan mi gozuktu
Baska test yapmişsiniz galiba o negatif miilk 5 dakikada gölge gibiydi ben de bıraktım bir kenara uzun süre bakmadım sonra bakınca netleştiğini gördüm kuruma çizgisi mi diye de su damlattım iyiden iyiye belirginleşti.
onda da hayalet çizgi varBaska test yapmişsiniz galiba o negatif mi
Eger hamileysen butun testlerde hafif cizgi bile cikar cnm