Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm, büyük ihtimalle gebelik var.Merhaba kizlar
Testime bakarmisiniz silik cizgi var gibi ve ilk 5 dk da göründü. Umarim sadece ben görmüyorumdur![]()
Ayyy insallahhhBende gördüm, büyük ihtimalle gebelik var.
Kanda da kesinleşir inşallahAyyy insallahhhyumurtlamadan sonra 12. Gun dayanamayip yaptim test yarin kan verecegim bakalım
Inşallah canımKanda da kesinleşir inşallah![]()
Görünüyor ikinci çizgi . Hayırlı olsun inşaallahMerhaba kizlar
Testime bakarmisiniz silik cizgi var gibi ve ilk 5 dk da göründü. Umarim sadece ben görmüyorumdur![]()
Amin insallah vardır bir kimyasal gebelik gecirdim tsh problemim var cok yükseliyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim diye☹Görünüyor ikinci çizgi . Hayırlı olsun inşaallah![]()
Hep aynı olacak diye bi şey yokAmin insallah vardır bir kimyasal gebelik gecirdim tsh problemim var cok yükseliyor korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim diye☹
Insallah canım suan modumu yükselttin. Bi an once yarin olsa da kan testi yaptırsamHep aynı olacak diye bi şey yokben de sağlıksız gebelik geçirip kürtaj oldum ama şimdi yenisi var şükür
pozitif düşünelim
İnşaallah sağlıklı bir şekilde artar değerlerin canımInsallah canım suan modumu yükselttin. Bi an once yarin olsa da kan testi yaptırsam
Evet gebesiniz hayırlı olsunMerhaba kizlar
Col saolun tesekkur ederimİnşaallah sağlıklı bir şekilde artar değerlerin canımben de ilk başlarda çok tedirgin oluyordum sanki hep aynı şeyler yaşanacakmis gibi ama zaman geçtikçe atlatıyor insan. Tekrar hayırlı olsun
Evet dun kan verdim beta hcg 66 cikti yarin tekrar ka vericem yukselmesine bakılacak insallah sağlıklı ilerlerMerhaba gebe misiniz ?
Test bozuk canım ya da idrarı çok damlatmışsınAcaba diyorum hamilelik varmı![]()
Hadi yaaTest bozuk canım ya da idrarı çok damlatmışsın
Merhaba tekrar yapabildiniz mi testinizi ilk dakilarada mi boyle olduAcaba diyorum hamilelik varmı![]()