- 20 Temmuz 2020
- 37
- 4
- 16
- 26
- Konu Sahibi Yikikprenses
Kızlar sizce var mı regle yedi gün var surelab gebelik testi doğru sonuç verir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif bekleyen testte kuruyunca oluşuyor bu çizgi pozitif değilGeldi mi
Ya sabah ac karna yaptığım testlerde böyle oluyor akşam yaptıklarmda böyle silik çizgi neyse işte o yok yarın kan vermeye gidicem dua edin![]()
İnşallahh Rabbim sana da bana da isteyen hak eden herkese de nasip etsinYa sabah ac karna yaptığım testlerde böyle oluyor akşam yaptıklarmda böyle silik çizgi neyse işte o yok yarın kan vermeye gidicem dua edin![]()
Boşuna gitmeyin zaten adetinize 7 gün var mış. Gebelik yok gözükecektlr. Adetinizi bekleyin. İdrar testleriniz silik değil negatif. Kan içinde çok erken. Adet gününüzü bekleyinizYa sabah ac karna yaptığım testlerde böyle oluyor akşam yaptıklarmda böyle silik çizgi neyse işte o yok yarın kan vermeye gidicem dua edin![]()
Inşallah yaİnşallahh Rabbim sana da bana da isteyen hak eden herkese de nasip etsin❤
Canım hakkında hayırlısı olsun öncelıkleHanımlar bekleiğinde böyle oldu kuruma çizgisimi sizce
Canım hakkında hayırlısı olsun öncelıkle ❤ Adetın gectımı . Yani adet gecmeden bukdr test yapmak bu testlere verilen paraya acıyorum yani ben resmen parayı çöpe atmıs oluyoruz . Adetinizi bekleyın ve beynınızı rahatlatın . Kafanız rahat olsun bebegınız de gelecektir ❤![]()