Samara96 BITMEYEN ŞIIRIM CANIM OGLUM😍🥰 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ekim 2019 2.801 2.529 133 28 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #21 Amin canim benim InsAllah Rabbim tez zamanlarda kucagini bir kuzucukla doldursun birbilsem34 .!.: Cok teşekkür ederim adetim yarın insaAllah hamileyim dua edin size de Allah yavrunuzu bağışlasın ♥ Genişletmek için tıkla...
Amin canim benim InsAllah Rabbim tez zamanlarda kucagini bir kuzucukla doldursun birbilsem34 .!.: Cok teşekkür ederim adetim yarın insaAllah hamileyim dua edin size de Allah yavrunuzu bağışlasın ♥ Genişletmek için tıkla...
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.738 14.697 248 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #22 Sonucunuz noldu inş kimyasal gebelik değildir ☺
Bir sevgili Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗 Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2018 715 579 53 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #23 Mernana .!.: Eki Görüntüle 2616782 Herkese merhaba kızlar. Adete 6 gün var bu ay yumurtlama takip ettim yumurtlamanın 11. Gününde test yaptım bu şekilde çıktı İdrarı damlatır damlatmaz. Çok silik değilmi bu şekildede hamile mi oluyorum? Genişletmek için tıkla... Ovülasyon testi mi gebelik testi mi o
Mernana .!.: Eki Görüntüle 2616782 Herkese merhaba kızlar. Adete 6 gün var bu ay yumurtlama takip ettim yumurtlamanın 11. Gününde test yaptım bu şekilde çıktı İdrarı damlatır damlatmaz. Çok silik değilmi bu şekildede hamile mi oluyorum? Genişletmek için tıkla... Ovülasyon testi mi gebelik testi mi o
birbilsem34 Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2020 267 107 23 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #24 Gizemm0 .!.: Sonucunuz noldu inş kimyasal gebelik değildir ☺ Genişletmek için tıkla... Bana mı dediniz iki farklı test silik çizgilerin farklı olması farklı marka testlerde
Gizemm0 .!.: Sonucunuz noldu inş kimyasal gebelik değildir ☺ Genişletmek için tıkla... Bana mı dediniz iki farklı test silik çizgilerin farklı olması farklı marka testlerde
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.738 14.697 248 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #25 birbilsem34 .!.: Bana mı dediniz iki farklı test silik çizgilerin farklı olması farklı marka testlerde Genişletmek için tıkla... Evet ondan sordum bende cnm doktora gittiniz mi ?
birbilsem34 .!.: Bana mı dediniz iki farklı test silik çizgilerin farklı olması farklı marka testlerde Genişletmek için tıkla... Evet ondan sordum bende cnm doktora gittiniz mi ?
birbilsem34 Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2020 267 107 23 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #26 Gizemm0 .!.: Evet ondan sordum bende cnm doktora gittiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır regl günüm yarın o yüzden gtmedim henüz salı ilk silik çizgisi adetten iki gün önce yaptım reglden biraz geçmesini beklycem Dr gitmek icin
Gizemm0 .!.: Evet ondan sordum bende cnm doktora gittiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır regl günüm yarın o yüzden gtmedim henüz salı ilk silik çizgisi adetten iki gün önce yaptım reglden biraz geçmesini beklycem Dr gitmek icin
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.738 14.697 248 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #27 birbilsem34 .!.: Hayır regl günüm yarın o yüzden gtmedim henüz salı ilk silik çizgisi adetten iki gün önce yaptım reglden biraz geçmesini beklycem Dr gitmek icin Genişletmek için tıkla... En iyisi cnm inşallah gebesindir en iyi sonuc zaten günün geçince çıkan sonuçtur
birbilsem34 .!.: Hayır regl günüm yarın o yüzden gtmedim henüz salı ilk silik çizgisi adetten iki gün önce yaptım reglden biraz geçmesini beklycem Dr gitmek icin Genişletmek için tıkla... En iyisi cnm inşallah gebesindir en iyi sonuc zaten günün geçince çıkan sonuçtur
birbilsem34 Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2020 267 107 23 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #28 Co Gizemm0 .!.: En iyisi cnm inşallah gebesindir en iyi sonuc zaten günün geçince çıkan sonuçtur Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun hayırlı Ramazanlar
Co Gizemm0 .!.: En iyisi cnm inşallah gebesindir en iyi sonuc zaten günün geçince çıkan sonuçtur Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun hayırlı Ramazanlar
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.738 14.697 248 30 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mernana #29 birbilsem34 .!.: Co Cok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun hayırlı Ramazanlar Genişletmek için tıkla... Ne demek cnm hayırlı ramazanlar SANa da
birbilsem34 .!.: Co Cok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun hayırlı Ramazanlar Genişletmek için tıkla... Ne demek cnm hayırlı ramazanlar SANa da