Adetim daha geçmedi 5 gün falan var yumurtlamanin 14.gunuKaç gün geciktiniz? Sabah ilk idrarla yapın.
Var gibi kiz hayirli olsunAdetim daha geçmedi 5 gün falan var yumurtlamanin 14.gunu
İnşallahhhhhhhhhhhh teşekkür ederimBen de görüyorum çizgivarsa eğer şimdiden hayırlı olsun
Bebe time gebelik testine güvenmiyorum ama cumartesiyi bekliycem 1 kimyasal gebeliğim varVar gibi kiz hayirli olsun
Yarın bawka bir markayla yapBebe time gebelik testine güvenmiyorum ama cumartesiyi bekliycem 1 kimyasal gebeliğim var
İnşallah olmazsa biraz bile çıkmazdı bu ay çok test yaptımYarın bawka bir markayla yap
predictör erken gebelik testi ile yap, bence de 5 gün kala çıktıysa kesinlikle var.İnşallah olmazsa biraz bile çıkmazdı bu ay çok test yaptım
Adetim 27 günde bir ve adetim 3 gün sürüyor kimyasal gebelikten beri işte 11.gunu kendi yöntemim ile fark ettim yumurtlamayiErkenmi yumurtladiniz? Yumurtlamanin 14.cü günü adet baslamasi gerekiyor normalde sizin nasil adete 5 gün kalıyor.. merakimdan soruyorum
Yaa kısmet ..Kızlar adet oldum 5 gün erken
Silik çizgi olabilir diyor kan testi yaptırmak daha iyi sonuç veriyor. İstersen bir idrar testi daha al canım. Silik olduğu için hamilelik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?