Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim daha geçmedi 5 gün falan var yumurtlamanin 14.gunuKaç gün geciktiniz? Sabah ilk idrarla yapın.
Var gibi kiz hayirli olsunAdetim daha geçmedi 5 gün falan var yumurtlamanin 14.gunu
İnşallahhhhhhhhhhhh teşekkür ederimBen de görüyorum çizgivarsa eğer şimdiden hayırlı olsun
![]()
Bebe time gebelik testine güvenmiyorum ama cumartesiyi bekliycem 1 kimyasal gebeliğim varVar gibi kiz hayirli olsun
Yarın bawka bir markayla yapBebe time gebelik testine güvenmiyorum ama cumartesiyi bekliycem 1 kimyasal gebeliğim var
İnşallah olmazsa biraz bile çıkmazdı bu ay çok test yaptımYarın bawka bir markayla yap
predictör erken gebelik testi ile yap, bence de 5 gün kala çıktıysa kesinlikle var.İnşallah olmazsa biraz bile çıkmazdı bu ay çok test yaptım
Adetim 27 günde bir ve adetim 3 gün sürüyor kimyasal gebelikten beri işte 11.gunu kendi yöntemim ile fark ettim yumurtlamayiErkenmi yumurtladiniz? Yumurtlamanin 14.cü günü adet baslamasi gerekiyor normalde sizin nasil adete 5 gün kalıyor.. merakimdan soruyorum
Yaa kısmet ..Kızlar adet oldum 5 gün erken
Silik çizgi olabilir diyor kan testi yaptırmak daha iyi sonuç veriyor. İstersen bir idrar testi daha al canım. Silik olduğu için hamilelik olabilir.