Beta hcg sonrada yükselebilir. Bence iki gün sonra bir daha test yapın koyulaşma varsa kan verin. Son adet tarihiniz ne zamandıAdetim 4 gün geçti silik çizgi çıktı ama emin olamıyorum çünkü 2 gün gecikti negatifti
Adet olmadan önce bir kere yaptığımdada silik çizgi çıkınca kan verdim negatifti Umutlanmak istemiyorum ama adetimde gecikmez normalde sizce ne yapmalıyım kaçıncı yazışım buraya
12 si adet tahimdi geçen ayBeta hcg sonrada yükselebilir. Bence iki gün sonra bir daha test yapın koyulaşma varsa kan verin. Son adet tarihiniz ne zamandı
Benim de 6 gün var bende yaptım maalesef negatif
Ben bes gun kala yapmisdim negatifdi uc gun kala yapdm pozitifdi ama cok silikdiBenim de 6 gün var bende yaptım maalesef negatif
Kaset test mi yaptınızBen bes gun kala yapmisdim negatifdi uc gun kala yapdm pozitifdi ama cok silikdi
Evet kaset testKaset test mi yaptınız
Keske kan verip oyle ilac kullansaydin emin olurdunKizlar bir sey sormak istiyorum hazir konu varken acmak istemedim benimde suphem var bu ay 4 gun kala test yaptım negatif bir haftadirda idrar yolu enfeksiyonu icin ilac iciyorum tedirginim biraz dun doktora gittim gecmedi enfeksiyon antibiyotik aliyirum bugun günüm olmadim ama testte de cikamdi cok.su ictim enfeksiyon var diye ondan mi cikmadi karnimda agri var sadece baska belirtim yok bir yandan ilac iciyirum diye korkuyorum kafam karışık ilacta geciktirmis olabilir
Aslinda söyledim gebelik olabilir diye anlamadi galiba cipro kullanıyorum simdiKeske kan verip oyle ilac kullansaydin emin olurdun
Bence sen bi kan ver sonra devam etAslinda söyledim gebelik olabilir diye anlamadi galiba cipro kullanıyorum simdi
daha adet olmadım 2, 3 gün var daha sizce pozitif mi?Bunda çizgiyi görüyorum
Pozitif canım hayırlı olsun 2 gün arayla kan testi verip yükselmesine bakacaksın 2 katı olması gerekiyor bilgin olsunBenimkinde böyle çıktı
Eki Görüntüle 3478926
Uzman değilim yorum konusunda ama gözlerime göre bence pozitif. ❤daha adet olmadım 2, 3 gün var daha sizce pozitif mi?
Bende bi kaç kez böyle çıktı çok güvenmeyinBenimkinde böyle çıktı
Eki Görüntüle 3478926
Sizin herhangi bir belirtiniz var mıydıBende bi kaç kez böyle çıktı çok güvenmeyin
Pozitif bende görüyorum canım özelde kan ver bence artışınıda 2 gün arayla takip edersin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kocanıza almayı nasip etsin AllahımBenimkinde böyle çıktı
Eki Görüntüle 3478926