Merhaba arkadaşlar akşam üzeri aldım testi yaptım. Fotoğraftaki gibi çıktı bilemedim bana silik geliyor yani nasıl olur bilemedim sizin fikrinize ihtiyacım var acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yarın tekrar test alıcam sabahtan onda da böyle çıkarsa sağlık ocağı yolunu tutarımBence gayet net hamilesin canım
Ayy inşallah çok teşekkürlerHiç silik değiiiil tebrikler hamilesin canım
TeşekkürlerTebrikler hamilesiniz
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bir sorum olacaktı. Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız şu an ve vajinal ultrasonla mı göründü minik Ben 5.haftanın içerisindeyim ancak henüz gitmedim kese belki görünmez daha diye. Yorumunuzu görünce sormak istedimDoktora gittim ultrasonla baktı evet hamileymişim hepinize tekrar teşekkür ederim
Maşallah var tabiki kan verin mutlaka hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar akşam üzeri aldım testi yaptım. Fotoğraftaki gibi çıktı bilemedim bana silik geliyor yani nasıl olur bilemedim sizin fikrinize ihtiyacım var acil
Merhaba ben evime en yakın hastaneye gittim kendi de gidemedim acil bakılsın randevuyla uğraşmamayım diye karından ultrasonla baktı ama ne hastasını söyledi ne başka birşey yarın gidicem kendi doktoruma net o zaman yazarım sizeHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bir sorum olacaktı. Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız şu an ve vajinal ultrasonla mı göründü minik Ben 5.haftanın içerisindeyim ancak henüz gitmedim kese belki görünmez daha diye. Yorumunuzu görünce sormak istedim
Merhaba ben evime en yakın hastaneye gittim kendi de gidemedim acil bakılsın randevuyla uğraşmamayım diye karından ultrasonla baktı ama ne hastasını söyledi ne başka birşey yarın gidicem kendi doktoruma net o zaman yazarım size
Çok teşekkürlerHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bir sorum olacaktı. Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız şu an ve vajinal ultrasonla mı göründü minik Ben 5.haftanın içerisindeyim ancak henüz gitmedim kese belki görünmez daha diye. Yorumunuzu görünce sormak istedim
Teşekkürler verdim yarın alıcam sonucuMaşallah var tabiki kan verin mutlaka hayırlı olsun
Hayırlısı olsun inşallah. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinMerhaba ben evime en yakın hastaneye gittim kendi de gidemedim acil bakılsın randevuyla uğraşmamayım diye karından ultrasonla baktı ama ne hastasını söyledi ne başka birşey yarın gidicem kendi doktoruma net o zaman yazarım size
Aminn inşallahHayırlısı olsun inşallah. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Size de hayırlı uğurlu olsun umarım sağlıkla alırsınız kucağınızaHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bir sorum olacaktı. Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız şu an ve vajinal ultrasonla mı göründü minik Ben 5.haftanın içerisindeyim ancak henüz gitmedim kese belki görünmez daha diye. Yorumunuzu görünce sormak istedim
Pozitif tabiki hayırlı olsunBir gün geçti test sonucu bu sizce pozitif mi
Şuan giderseniz keseniz görünür. Ben 6 haftalıkken gittiğimde kalbinin sesini bile dinledim vajinal ultrason ileHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bir sorum olacaktı. Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız şu an ve vajinal ultrasonla mı göründü minik Ben 5.haftanın içerisindeyim ancak henüz gitmedim kese belki görünmez daha diye. Yorumunuzu görünce sormak istedim
Keseyi pazartesi gördüm çok şükür Sıra kalp atışına geldi. Salı günü randevum var inşallah duyarımŞuan giderseniz keseniz görünür. Ben 6 haftalıkken gittiğimde kalbinin sesini bile dinledim vajinal ultrason ile