• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi Silik Çıkarsa

tiriska87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
19
4
1
37
Merhaba arkadaşlar,
Gebelik testi bu şekilde silik çıkıp hamileliği kesinleşenler var mı aranızda.
BAT a 5 gün var.
Yorumlarınızı ve tecrübelerini zi paylaşabilir misiniz?
20210606_125441.webp

Erkenmi yumurtluyosunuz 5 gün kala cıkması büyük şans
Merhaba geçtiğimiz aylarda tam gunumde yumurtladigimi belirtmişti doktor. 2 ay üst üste kontrole gitmiştim.
Erken yumurtlama olmuş olabilir mi ?
Uzun zamandır istiyor ama miyomlarim nedeni ile operasyon geçirmem gerektiği bu şekilde gebeliğin olmasının pek mümkün olmadığı söylendiği icin kontrolu de herseyide bırakmıştım.
Bugun çekmecede son kalan 1 test görünce. Zaten olmayacak bir deneyeyim istedim.
2. Cizgi çıktı. Çok şaşırdım. Çok erken olduğunu düşündüğüm içinde paylaşmak istedim.
Sizce var mıdır 😊

Merhaba geçtiğimiz aylarda tam gunumde yumurtladigimi belirtmişti doktor. 2 ay üst üste kontrole gitmiştim.
Uzun zamandır istiyor ama miyomlarim nedeni ile operasyon geçirmem gerektiği bu şekilde gebeliğin olmasının pek mümkün olmadığı söylendiği icin kontrolu de herseyide bırakmıştım.
Bugun çekmecede son kalan 1 test görünce. Zaten olmayacak bir deneyeyim istedim.
2. Cizgi çıktı. Çok şaşırdım. Çok erken olduğunu düşündüğüm içinde paylaşmak istedim.
Sizce var mıdır 😊
Bariz çok belli canım hamilesin git kan ver takibini yaptır hayırlı olsun belirti akıntı varmıydı

Sizce var mıdır 😊
Banada dua edermisin benimde olmuyo eşimin degerleri bu ay düzeldi ilk denememiz yarın test yapcam bende

Inşallah canım benim. Hemşire bir ablam ile konuştum şımdı. 5 gün bekle sonra ve dedi. Ama emin olamadım. Inşallah canım.

Allahım inşallah tez zamanda hemen bu ay en sagliklisindan nasip etsin sana,inşallah amin. Benim de kesin değil ama dilerim olur.🙏

İnşallah 🙏🏻 8 aydır hep hüsranla sonuçlandı için şu an inanamıyorum kan tahlili yaptırınca paylaşacağım sizlerle

Benimde 3 gün kala böyle çıkmıştı bence 2 gün sonra tekrar edin koyulaşırsa kan verin hayırlı olsun

Kizlar merhaba ben bugun ucuz testlerden yaptım, sanki silik gibi geldi ikinci cizgi yardiminıza ihtiyacim var,adetimin cuma günü olması lazım daha 4 gün var.

Ayni durumdayız benimde bugün 4 gunum kaldı. Sabah yine silikti. Kan tahlili yaptırdım. 37 çıktı. Doktor çarşamba bekliyo birdaha yapacak 🙏🏻🤲🏻inşallah hepimize nasip olsun.

Ayni durumdayız benimde bugün 4 gunum kaldı. Sabah yine silikti. Kan tahlili yaptırdım. 37 çıktı. Doktor çarşamba bekliyo birdaha yapacak 🙏🏻🤲🏻inşallah hepimize nasip olsun.
Kizlar adete 4 gün var sizce ümitlenmelimiyim ? Bu testleri öglen yaptim

Eklentiler

• IMG-20210607-WA0013.webp
    IMG-20210607-WA0013.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20210607-WA0016.webp
    IMG-20210607-WA0016.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 20210607_132642.webp
    20210607_132642.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 20210607_165946.webp
    20210607_165946.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 80
Bende yarin kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayirlisi olsun, bu arada resmi ekleyememistim,kızlar birde siz bakın yanlismi goruyorum

Eklentiler

• 20210607_155033.webp
    20210607_155033.webp
    47 KB · Görüntüleme: 87
Bende yarin kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayirlisi olsun, bu arada resmi ekleyememistim,kızlar birde siz bakın yanlismi goruyorum
Pozitif bu kesin. Benimde öyle idi dün 37 çıktı bhcg. Yeni yerleşme durumda bu şekilde çıkarmış. Hayırlısı olsun dilerim 😊🙏🏻

Back
X