Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geçtiğimiz aylarda tam gunumde yumurtladigimi belirtmişti doktor. 2 ay üst üste kontrole gitmiştim.Erkenmi yumurtluyosunuz 5 gün kala cıkması büyük şans
Bariz çok belli canım hamilesin git kan ver takibini yaptır hayırlı olsun belirti akıntı varmıydıMerhaba geçtiğimiz aylarda tam gunumde yumurtladigimi belirtmişti doktor. 2 ay üst üste kontrole gitmiştim.
Erken yumurtlama olmuş olabilir mi ?
Uzun zamandır istiyor ama miyomlarim nedeni ile operasyon geçirmem gerektiği bu şekilde gebeliğin olmasının pek mümkün olmadığı söylendiği icin kontrolu de herseyide bırakmıştım.
Bugun çekmecede son kalan 1 test görünce. Zaten olmayacak bir deneyeyim istedim.
2. Cizgi çıktı. Çok şaşırdım. Çok erken olduğunu düşündüğüm içinde paylaşmak istedim.
Sizce var mıdır![]()
Banada dua edermisin benimde olmuyo eşimin degerleri bu ay düzeldi ilk denememiz yarın test yapcam bendeMerhaba geçtiğimiz aylarda tam gunumde yumurtladigimi belirtmişti doktor. 2 ay üst üste kontrole gitmiştim.
Erken yumurtlama olmuş olabilir mi ?
Uzun zamandır istiyor ama miyomlarim nedeni ile operasyon geçirmem gerektiği bu şekilde gebeliğin olmasının pek mümkün olmadığı söylendiği icin kontrolu de herseyide bırakmıştım.
Bugun çekmecede son kalan 1 test görünce. Zaten olmayacak bir deneyeyim istedim.
2. Cizgi çıktı. Çok şaşırdım. Çok erken olduğunu düşündüğüm içinde paylaşmak istedim.
Sizce var mıdır![]()
Hanilesin canım sen hcg olmadan o test öyle cıkmazdı emin olAllahım inşallah tez zamanda hemen bu ay en sagliklisindan nasip etsin sana,inşallah amin. Benim de kesin değil ama dilerim olur.![]()
bariz pozitifMerhaba arkadaşlar,
Gebelik testi bu şekilde silik çıkıp hamileliği kesinleşenler var mı aranızda.
BAT a 5 gün var.
Yorumlarınızı ve tecrübelerini zi paylaşabilir misiniz?Eki Görüntüle 2865210
Kizlar adete 4 gün var sizce ümitlenmelimiyim ? Bu testleri öglen yaptimAyni durumdayız benimde bugün 4 gunum kaldı. Sabah yine silikti. Kan tahlili yaptırdım. 37 çıktı. Doktor çarşamba bekliyo birdaha yapacakinşallah hepimize nasip olsun.
Tabiki inşallah sağlıklıdır :)))Kizlar adete 4 gün var sizce ümitlenmelimiyim ? Bu testleri öglen yaptim
Tabiki inşallah sağlıklıdır :)))
Ben e garanti olması açısından kan tahlili yaptırınAhhh insallahhhhh insallahhhh cok erkenn ciktilar cok emin olamiyorum.ama ovulasyon pik degil bu durumda pik ol.asi gerekmezmi yine daldim.konulara ben
![]()
Bende yarin kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayirlisi olsun, bu arada resmi ekleyememistim,kızlar birde siz bakın yanlismi goruyorumAyni durumdayız benimde bugün 4 gunum kaldı. Sabah yine silikti. Kan tahlili yaptırdım. 37 çıktı. Doktor çarşamba bekliyo birdaha yapacakinşallah hepimize nasip olsun.
Pozitif bu kesin. Benimde öyle idi dün 37 çıktı bhcg. Yeni yerleşme durumda bu şekilde çıkarmış. Hayırlısı olsun dilerimBende yarin kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayirlisi olsun, bu arada resmi ekleyememistim,kızlar birde siz bakın yanlismi goruyorum