- Konu Sahibi yarennscelkss
öyle mi dersiniz o zaman kekik maydonoz suyu içebilirimaa o zaman sanmıyorum en ufak olsa dahi kanda görünürdü zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi dersiniz o zaman kekik maydonoz suyu içebilirimaa o zaman sanmıyorum en ufak olsa dahi kanda görünürdü zaten.
Yani kanınızda hiç çıkmamış. Ovülasyon testi yapın benceöyle mi dersiniz o zaman kekik maydonoz suyu içebilirim
onda belli oluyor mu? nasıl cıkması lazımYani kanınızda hiç çıkmamış. Ovülasyon testi yapın bence
Kesın var bende bunu yaptım artımet test cubugu buysa eger bence net var kan verın
üzgünüm kan verdim bi heyecan 1.20 cıktı 2 gün geciktim, negatif yaniKesın var bende bunu yaptım artımet test cubugu buysa eger bence net var kan verın
Nasıl ya o marka bırde baya net pozıtıf bu şansa bak gele gele sana bozuk olan mı denk geldı cok sasırdım ya ay ben dedım kesın var bu kadar net konusmam aslında cok şaşırdım üzülme sakın daha adet olmadın bu cıkmıcak anlamına gelmez belkı geç döllenmeüzgünüm kan verdim bi heyecan 1.20 cıktı 2 gün geciktim, negatif yani
ama 2 gün geciktim geç döllenme olabilir mi o nasıl oluyor, bir de olsa kanda yükselmez mi baştaNasıl ya o marka bırde baya net pozıtıf bu şansa bak gele gele sana bozuk olan mı denk geldı cok sasırdım ya ay ben dedım kesın var bu kadar net konusmam aslında cok şaşırdım üzülme sakın daha adet olmadın bu cıkmıcak anlamına gelmez belkı geç döllenme
Geç döllenme belli olmaz 10gün sonrada cıkar 5gün sonrada adı üstünde geç döllenme olur belkı adete yakın tuttu bılemeyız kı inşallah öyledır ya stres de yapıyorsan eger o da etken olur tabi hıc belli olmaz bugun negatıf olan yarın pozıtıf olabr sen üzülme yeter kiama 10güne kadar yolu var bununama 2 gün geciktim geç döllenme olabilir mi o nasıl oluyor, bir de olsa kanda yükselmez mi başta
Kanımda yok diyor nasıl çıksın sonradanKesın var bende bunu yaptım artımet test cubugu buysa eger bence net var kan verın
Zaten yumurtasının çatladığı güne bakın üstünden geçmiş en ufak olsa bile kan yükseliyor. Yani geç döllenme herkeste olacak diye bi kaide yok. Gebelik testine güvenmeyin her zaman. Siz tekrar kan verin. Bende sen gibiydim gittim doktora regl oldum sonrasında. Biliyorum üzücü bir durum ama yapacak çok bişey yok. Kan zaten net sonuç verir. Artımede de güvenmeyin. Predictor alın bir sonrakineGeç döllenme belli olmaz 10gün sonrada cıkar 5gün sonrada adı üstünde geç döllenme olur belkı adete yakın tuttu bılemeyız kı inşallah öyledır ya stres de yapıyorsan eger o da etken olur tabi hıc belli olmaz bugun negatıf olan yarın pozıtıf olabr sen üzülme yeter kiama 10güne kadar yolu var bunun
adet oldum canımGeç döllenme belli olmaz 10gün sonrada cıkar 5gün sonrada adı üstünde geç döllenme olur belkı adete yakın tuttu bılemeyız kı inşallah öyledır ya stres de yapıyorsan eger o da etken olur tabi hıc belli olmaz bugun negatıf olan yarın pozıtıf olabr sen üzülme yeter kiama 10güne kadar yolu var bunun
evet evet siz haklıymışsınız hasta oldumZaten yumurtasının çatladığı güne bakın üstünden geçmiş en ufak olsa bile kan yükseliyor. Yani geç döllenme herkeste olacak diye bi kaide yok. Gebelik testine güvenmeyin her zaman. Siz tekrar kan verin. Bende sen gibiydim gittim doktora regl oldum sonrasında. Biliyorum üzücü bir durum ama yapacak çok bişey yok. Kan zaten net sonuç verir. Artımede de güvenmeyin. Predictor alın bir sonrakine
Üzülmek yok tamam mı bu ay olmadı diğer ay olur çok mu kafayı takıyorsun sen yumurtlama günlerinde falan hani çocuk olacak düşüncesi çok mu oluyor sakin değilsen eğer bak etkiler bu ay olmadı ama olmayacak anlamına gelmez ben dualarımı çocuk isteyen herkese ediyorum bugün de senin için edeceğim sen canını sıkma yeter kiadet oldum canım
ya ben yeni evliyim aslında ağustos da evlendim ama pcos var bende olur mu bilmediğimden korkup takıyorum galibaÜzülmek yok tamam mı bu ay olmadı diğer ay olur çok mu kafayı takıyorsun sen yumurtlama günlerinde falan hani çocuk olacak düşüncesi çok mu oluyor sakin değilsen eğer bak etkiler bu ay olmadı ama olmayacak anlamına gelmez ben dualarımı çocuk isteyen herkese ediyorum bugün de senin için edeceğim sen canını sıkma yeter ki
Çok takma pcosla hamile kalan çok insan var.Biz kafaya takınca vücutta belirtiyi kendimiz üretiyoruz.Sen takviyelerini kullan gerisini düşünme takma bile.evet evet siz haklıymışsınız hasta oldum
doğru söylüyorsunuz salıcam gynopol, d vitamini ve b12 verdi doktorÇok takma pcosla hamile kalan çok insan var.Biz kafaya takınca vücutta belirtiyi kendimiz üretiyoruz.Sen takviyelerini kullan gerisini düşünme takma bile.
merhaba adetim çok az geldi bu ay acaba problem mi var geciktiği icinÇok takma pcosla hamile kalan çok insan var.Biz kafaya takınca vücutta belirtiyi kendimiz üretiyoruz.Sen takviyelerini kullan gerisini düşünme takma bile.
Sanmıyorum.Olabilir bazı aylar.Benimde aksine bu ay çok uzun sürdü.merhaba adetim çok az geldi bu ay acaba problem mi var geciktiği icin
anladım teşekkürlerSanmıyorum.Olabilir bazı aylar.Benimde aksine bu ay çok uzun sürdü.