- Konu Sahibi yarennscelkss
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik testi silik çıktı
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe belirtisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi yarennscelkss
Çizgi dağılmış sonrasında netlesmedi mi? Yarın sabah ilk idrarinizla tekrar deneyin daha net sonuç alırsınızmerhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
hayır netleşmediÇizgi dağılmış sonrasında netlesmedi mi? Yarın sabah ilk idrarinizla tekrar deneyin daha net sonuç alırsınız
Gebelik yok gibi ama yarın tekrar deneyinhayır netleşmedi
merhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
Testleriniz bozuk yeniden yaparsanız iyi olur
Test bozukEki Görüntüle 3518000 bnde de böyle bişey çıktı kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
Canım benımde aynı 2 gun gecıktım 2 kez kan verdım negatıftı 12 gun bekledım gecıkmem bugun 15 gun oldu kan verdım bakalım yarın ne cıkacak bıkaç gun tekrarla testı koyulcakmı bendekı hep aynı koyulmuyorda gıtmıyordamerhaba reglim 3 gün gecikti test yaptım silik çıktı ikinciye yaptım ama markası farklıydı first hızlı gebelik testi negatif çıktı hamile miyimdir sizce
Bı önceki testim de bu çıktıTestleriniz bozuk yeniden yaparsanız iyi olur
Eklentiler
Gebelik var gibi duruyor hayırlı olsunBı önceki testim de bu çıktı
Bence varadetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlar
Test bozuk
Eklentiler
sizce gebelik var mı
Var gibi :) kan verinsizce gebelik var mı
Merhaba hanımlar buradan konuyu nasıl açıyorduk uzın zamandır girmediğimden unutmuşum
negatif çıktı sizce artma ihtimali var mı kandaVar gibi :) kan verin
Regl gününüz ne zamandı? Yumurtanız ne zaman çatladınegatif çıktı sizce artma ihtimali var mı kanda
regl günüm dündü, yumurtlama 28-29 kasımRegl gününüz ne zamandı? Yumurtanız ne zaman çatladı
aa o zaman sanmıyorum en ufak olsa dahi kanda görünürdü zaten.regl günüm dündü, yumurtlama 28-29 kasım