• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi resimli

Eklentiler

• IMG_20250113_171606_443.jpg
    IMG_20250113_171606_443.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu belirtiler strestenmi acaba kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerim hasaslaştı
Bunu doktora gitmeden bilemezsin. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gebelik belirtisi evet ama belirti haricinde testte de çıkması lazımdı benimki 4 haftalık olduğu halde silik çizgi vardı..

Benim de böyle beta hcg 28 çıktı bugün kan tahlili verdim tekrar dan yarın kontrole gidicem inşallah hamilelik var dır çok endişeliyim

Bunu doktora gitmeden bilemezsin. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gebelik belirtisi evet ama belirti haricinde testte de çıkması lazımdı benimki 4 haftalık olduğu halde silik çizgi vardı..
Anladım çok teşekkür ederim cevap için yarında adet olmazsam gidicem doktora hayalet çizgi Dahi yok ozaman hamile değilmidir

Benim de böyle beta hcg 28 çıktı bugün kan tahlili verdim tekrar dan yarın kontrole gidicem inşallah hamilelik var dır çok endişeliyim
Testte var gözüküyor inşallah Gebelik vardır kan değerleride gebeliğin var olduğunu gösteriyor hakkınızda hayırlısı olsun

Back