- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 30
- Konu Sahibi Nurumcan94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan ver ve buraya yazTamm canım saolasin benimkinin markası baskaydi ama kan vermeden emin olamam zaten sadece ilk defa testte de böyle çift çiyi görünce şaşırdım
Tamm canım insallah guzel sonuçlar alırım hayal kırıklığı çok kötüKan ver ve buraya yaz
Merhaba canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun saglıkla sıhatle Rabbim kucagına almayı nasip etsin :)) bu sabah bende test yaptım iki tane bugun adet günümdü ama olmadı sen testini ne zaman yapmıştın cünkü seninki de benim ki gibi silik cıkmış o yüzden soruyorumKızlar kafayı yemek üzereyim sizce bu test pozitif mi elim ayağım titriyo yaaa
Kızlar kafayı yemek üzereyim sizce bu test pozitif mi elim ayağım titriyo yaaa
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Benim adete 4 gün kala böyle çıkmıştı. Yani sen şimdi hamis misin testin silik çünkü :)Merhaba canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun saglıkla sıhatle Rabbim kucagına almayı nasip etsin :)) bu sabah bende test yaptım iki tane bugun adet günümdü ama olmadı sen testini ne zaman yapmıştın cünkü seninki de benim ki gibi silik cıkmış o yüzden soruyorum
Evet canım o test pozitifmis ertesi gün kan vermiştim sonuç 11 di.:) darısı tüm İsteyenlere olsun insallahcanim o testin pozitifmi cikmisti onun uzerinemi hamilesin acaba
Bilmiyorum canım bugun adet günümdü olmadım akşam üstü bir test daha yaptım o daha koyu cıktıÇok teşekkür ederim canım amin inşallah. Benim adete 4 gün kala böyle çıkmıştı. Yani sen şimdi hamis misin testin silik çünkü :)
Ayyy hamissin canimm hayırlı olsun böyle pozitif testleri görünce hala çok mutlu oluyorum.kendim uzunca bi süreden sonra görünce :))) yarın hemen kana koş derim buraya yaz bebisin sana gelmiş annesi masallahBilmiyorum canım bugun adet günümdü olmadım akşam üstü bir test daha yaptım o daha koyu cıktı
İnşallah canım sabahtan gidicem kan vermeye haber veririm cok teşekkür ederi :))Ayyy hamissin canimm hayırlı olsun böyle pozitif testleri görünce hala çok mutlu oluyorum.kendim uzunca bi süreden sonra görünce :))) yarın hemen kana koş derim buraya yaz bebisin sana gelmiş annesi masallah
Haydi hayırlı haberlerle dön canım bekliyorum :) rica ederm ne demekİnşallah canım sabahtan gidicem kan vermeye haber veririm cok teşekkür ederi :))
Evet canım o test pozitifmis ertesi gün kan vermiştim sonuç 11 di.:) darısı tüm İsteyenlere olsun insallah
Canım hadi bakalım bende yarın kan vericem hakkımız da hayırlısıtestim bu ama.ayni gun kan 0.122 cikti bi yanlislik vardir insallah 1 yasinda.kizim.var buda supriz olcak insallah yarin kan vericem.degerleri yazarim
Amin canimm aminn insallahh. Bu test pozitif duruyo nasıl 0 çıktı kiAllah anali babali buyutsun yavrunu sag salim kucagina alirsin insallah benim testimde iki cizgi ama kan degerim 0.122 cikti 4 gun once yarin.tekrar yaptiricam insallah yuksek cikar
Amin canimm aminn insallahh. Bu test pozitif duruyo nasıl 0 çıktı ki