Canım herkesin farklı belki geç döllenme olmuştur istersen kan var. Ben adete 3 gün kala yaptım pozitif çıktıKızlar merhaba :) 5 aylık evliyim ve dört aydır korunmuyoruz.
Geçen ay reglimin 3.günü beyaz kırmızı bir parça geldi kan pıhtısından farklıydı ve korktum acile gittik. Doktor hcg baktı gebelik yok dedi.
adetim 1 gün geçti ve aşırı göğüs ağrım kasıklarda ara ara ağrı aşırı gaz problemim var.
göğüslerime dokunamıyorum bile aşırı hassaslar.
ovüslasyon gününü her ay olduğu gibi yine değerlendirdik.
Cuma ise ben ve eşim randevu aldık ikimizde kendimize bir baktıracağız sorun varsa erken tedavi olsun diye.
ayrıca daha 22 yaşındayım.
Sizce gebelik var mıdır ne kadar daha beklemeliyim idrar testi için?
bir de adete 2 gün kala test yaptığımda idrarda negatifti.
cuma gittiğimde kan testi isteyeyim o haldeCanım herkesin farklı belki geç döllenme olmuştur istersen kan var. Ben adete 3 gün kala yaptım pozitif çıktı
Ewet , en mantiklisi garantisi bu. Insaallah beklediginiz haberi alirsiniz ❣cuma gittiğimde kan testi isteyeyim o halde
amiiiin inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsiiinEwet , en mantiklisi garantisi bu. Insaallah beklediginiz haberi alirsiniz ❣
kızlar salı regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım az önce böyle kahverengi damlalar geldi kasıklarım ise bıçak saplanır gibi ağrı veriyor arada
Eki Görüntüle 2760580 Adet sökülüyor çok normal korunmayı bıraktığım aylar bende ufak gecikmeler yaşadım gebelik istediğimiz için stresten geç yumurtlama oluyor dolayısıyla adet gecikiyor.
Bol su iç. Adet sökememişsin. Devamı geliyor genelde. Hayırlısı olsun.kızlar salı regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım az önce böyle kahverengi damlalar geldi kasıklarım ise bıçak saplanır gibi ağrı veriyor arada
Eki Görüntüle 2760580
Amin inşallahBol su iç. Adet sökememişsin. Devamı geliyor genelde. Hayırlısı olsun.
Amin. İnşallah en tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Sağlıklı evlat sahibi olursun.teşekkür ederim canım rabbim gönlümüze göre versin inşallah
cuma zaten randevum var bakalım cumaya kadar olmazsam kan vericem o kahverengi akıntı o kadar oldu damla damla başka da yokCanım herkesin farklı belki geç döllenme olmuştur istersen kan var. Ben adete 3 gün kala yaptım pozitif çıktı
Bu fotoları paylasirken hiç mi iğrenç olduğunu dusunmezsiniz ?cuma zaten randevum var bakalım cumaya kadar olmazsam kan vericem o kahverengi akıntı o kadar oldu damla damla başka da yok
Bende tam Senin dunku yorumun bildirisini ariyodum bulamadim .Zorunlunick, dunku o seyde ayni kisidenmiydi?Bu fotoları paylasirken hiç mi iğrenç olduğunu dusunmezsiniz ?
Yok aynı kişi değil.Bende tam Senin dunku yorumun bildirisini ariyodum bulamadim .Zorunlunick, dunku o seyde ayni kisidenmiydi?
Yumurtlama gününüzden eminseniz (yani takvimle değil) adete 2 gün kala çıkardı. Tabi sabah ilk idrar olmasına da dikkat ettiyseniz. Büyük ihtimalle yok ama adet olmazsanız gününüz geçerse bi daha test yapın benceKızlar merhaba :) 5 aylık evliyim ve dört aydır korunmuyoruz.
Geçen ay reglimin 3.günü beyaz kırmızı bir parça geldi kan pıhtısından farklıydı ve korktum acile gittik. Doktor hcg baktı gebelik yok dedi.
adetim 1 gün geçti ve aşırı göğüs ağrım kasıklarda ara ara ağrı aşırı gaz problemim var.
göğüslerime dokunamıyorum bile aşırı hassaslar.
ovüslasyon gününü her ay olduğu gibi yine değerlendirdik.
Cuma ise ben ve eşim randevu aldık ikimizde kendimize bir baktıracağız sorun varsa erken tedavi olsun diye.
ayrıca daha 22 yaşındayım.
Sizce gebelik var mıdır ne kadar daha beklemeliyim idrar testi için?
bir de adete 2 gün kala test yaptığımda idrarda negatifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?