ne bileyim ovulasyon testi şaşırttı biraz açıkçası. çok belirtim yok ama işte merak var maalesef:) sabah aldım test ama biraz daha geçsin öyle yapayım dedim. bikaç gün sonra olmadıysa en iyisi zaten kan testi, teşekkürler...Bence kan testi yaptirin. Ya da eczaneden normal gebelik testi alip yapin. O da pozitifse hamilesinizdir. Gebe de olsaniz her zaman ovulasyon testi pozitif vermez buarada.
Rica ederim. Ben testi suan yaparsaniz pozitif goreceginizi dusunuyrm. Ayrica hic belirti aramayin. Zaten gebelik ve adet belirtileri aynidir. Cok cok ufak bir farklilik yasayabilirsiniz sadece. Misal benim yumurtlamadan adete kadar gogus uclarim acirdi. Gebeyken uclari degil kahve halka yerleri aciyrdu....gerisi hep ayniydi.ne bileyim ovulasyon testi şaşırttı biraz açıkçası. çok belirtim yok ama işte merak var maalesef:) sabah aldım test ama biraz daha geçsin öyle yapayım dedim. bikaç gün sonra olmadıysa en iyisi zaten kan testi, teşekkürler...
ah yaa ağzınız bal yesin:) pozitif çıksa resmen mucize olur benim için.. bilmiyorum ya sadece azıcık bel ağrım var ama geçen haftadan beri belim tutuk olduğundan ondan mı değil mi karar veremedim:) işte belirti arayınca olumsuz hissediyorum, ama dediğiniz gibi çok bişey düşünmemek gerekiyor. ahh keşke olsa çok teşekkür ederim çok sağolun inşallahh vardır:)Rica ederim. Ben testi suan yaparsaniz pozitif goreceginizi dusunuyrm. Ayrica hic belirti aramayin. Zaten gebelik ve adet belirtileri aynidir. Cok cok ufak bir farklilik yasayabilirsiniz sadece. Misal benim yumurtlamadan adete kadar gogus uclarim acirdi. Gebeyken uclari degil kahve halka yerleri aciyrdu....gerisi hep ayniydi.
Adet oldum, predictor de böylece kendi başını yedi, bir daha hayatta almam. günüm geçmeden test yapmam. oram ağrıyo buram sızlıyo diye kendimi yoklamam. bitmiştir valla ne bu ya her ay her ay...
aynısını bende yaşadım , büyük bir sevinçle kan verdim ELİMDE TESTLE HASTANEYE gittim ama sonuç 0,1 çıkmıştı hemşire gülmüştü banaarkadaslar merhaba,
adetime 2 gun var. oylesine test yaptim predictor marka ile. silik cizgi gibi. ama umitlemiyorun cunku yaniltici oluyor diye duymustum. sonra ovulasyon testi yaptim o da negatif:)
simdi merak ettigim predictor ile pozitif gorup de ovulasyon tesyi negatif cikan ve aslinda hamile olmayan var mi? testi ekliyim
bakalim, yorumlarinizi bekliyorum...
hemşire niye gülüyosa komik sankiaynısını bende yaşadım , büyük bir sevinçle kan verdim ELİMDE TESTLE HASTANEYE gittim ama sonuç 0,1 çıkmıştı hemşire gülmüştü bana
simdi o umitli halime gulumsuyrm ama o an cok moralim bozulmustu baya fircaladim kadini haketmistihemşire niye gülüyosa komik sankiben neyse ki çok umutlanmamıştım, hani çok büyük hayal kırıklığı olmadı. ama ne olursa olsun o bir anlık ümit, ve o ümidin kırılması yetiyor insana...
inşallah gerçek çift çizgilerimiz olsun canım:))
tesekkur ederim ins :)hemşire niye gülüyosa komik sankiben neyse ki çok umutlanmamıştım, hani çok büyük hayal kırıklığı olmadı. ama ne olursa olsun o bir anlık ümit, ve o ümidin kırılması yetiyor insana...
inşallah gerçek çift çizgilerimiz olsun canım:))
kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?