• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi poztf, ov. testi negatif?

krc05

everything is ok:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
1.270
1.219
133
arkadaslar merhaba,
adetime 2 gun var. oylesine test yaptim predictor marka ile. silik cizgi gibi. ama umitlemiyorun cunku yaniltici oluyor diye duymustum. sonra ovulasyon testi yaptim o da negatif:)
simdi merak ettigim predictor ile pozitif gorup de ovulasyon tesyi negatif cikan ve aslinda hamile olmayan var mi? testi ekliyim
bakalim, yorumlarinizi bekliyorum...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 11.389
Bence kan testi yaptirin. Ya da eczaneden normal gebelik testi alip yapin. O da pozitifse hamilesinizdir. Gebe de olsaniz her zaman ovulasyon testi pozitif vermez buarada.

Bence kan testi yaptirin. Ya da eczaneden normal gebelik testi alip yapin. O da pozitifse hamilesinizdir. Gebe de olsaniz her zaman ovulasyon testi pozitif vermez buarada.
ne bileyim ovulasyon testi şaşırttı biraz açıkçası. çok belirtim yok ama işte merak var maalesef:) sabah aldım test ama biraz daha geçsin öyle yapayım dedim. bikaç gün sonra olmadıysa en iyisi zaten kan testi, teşekkürler...

ne bileyim ovulasyon testi şaşırttı biraz açıkçası. çok belirtim yok ama işte merak var maalesef:) sabah aldım test ama biraz daha geçsin öyle yapayım dedim. bikaç gün sonra olmadıysa en iyisi zaten kan testi, teşekkürler...
Rica ederim. Ben testi suan yaparsaniz pozitif goreceginizi dusunuyrm. Ayrica hic belirti aramayin. Zaten gebelik ve adet belirtileri aynidir. Cok cok ufak bir farklilik yasayabilirsiniz sadece. Misal benim yumurtlamadan adete kadar gogus uclarim acirdi. Gebeyken uclari degil kahve halka yerleri aciyrdu....gerisi hep ayniydi.

Rica ederim. Ben testi suan yaparsaniz pozitif goreceginizi dusunuyrm. Ayrica hic belirti aramayin. Zaten gebelik ve adet belirtileri aynidir. Cok cok ufak bir farklilik yasayabilirsiniz sadece. Misal benim yumurtlamadan adete kadar gogus uclarim acirdi. Gebeyken uclari degil kahve halka yerleri aciyrdu....gerisi hep ayniydi.
ah yaa ağzınız bal yesin:) pozitif çıksa resmen mucize olur benim için.. bilmiyorum ya sadece azıcık bel ağrım var ama geçen haftadan beri belim tutuk olduğundan ondan mı değil mi karar veremedim:) işte belirti arayınca olumsuz hissediyorum, ama dediğiniz gibi çok bişey düşünmemek gerekiyor. ahh keşke olsa çok teşekkür ederim çok sağolun inşallahh vardır:)

Adet oldum, predictor de böylece kendi başını yedi, bir daha hayatta almam. günüm geçmeden test yapmam. oram ağrıyo buram sızlıyo diye kendimi yoklamam. bitmiştir valla ne bu ya her ay her ay...

Adet oldum, predictor de böylece kendi başını yedi, bir daha hayatta almam. günüm geçmeden test yapmam. oram ağrıyo buram sızlıyo diye kendimi yoklamam. bitmiştir valla ne bu ya her ay her ay...

bende pazartesi akşam bu markadan aldım adetime 2 gün vardı. ikinci çizgi silik çıktı. daha önce gebelik kaybı yaşadığım için hem bir üzüntü hemde bir sevinç aptal gibi oldum falan neyse. dün akşam kan testi yaptırdım negatif. bu sabah da kırmızıları gördüm :( günün geçmesini beklemek en mantıklısı. boştan yere bi gece mutlu mesut dün gece ağlayarak geçti

valla bundan sonra erkenden gebelik testi falan yapmam, zaten ilk kez denedim adetim geçmeden, ki adetlerim de hiç gecikmez yapmadım bugüne kadar desem yeri gebelik testini, ama dilim yandı. bidaha mı? yookkkkkk

arkadaslar merhaba,
adetime 2 gun var. oylesine test yaptim predictor marka ile. silik cizgi gibi. ama umitlemiyorun cunku yaniltici oluyor diye duymustum. sonra ovulasyon testi yaptim o da negatif:)
simdi merak ettigim predictor ile pozitif gorup de ovulasyon tesyi negatif cikan ve aslinda hamile olmayan var mi? testi ekliyim
bakalim, yorumlarinizi bekliyorum...
aynısını bende yaşadım , büyük bir sevinçle kan verdim ELİMDE TESTLE HASTANEYE gittim ama sonuç 0,1 çıkmıştı hemşire gülmüştü bana :D

aynısını bende yaşadım , büyük bir sevinçle kan verdim ELİMDE TESTLE HASTANEYE gittim ama sonuç 0,1 çıkmıştı hemşire gülmüştü bana :KK70:
hemşire niye gülüyosa komik sanki En Büyük KK ben neyse ki çok umutlanmamıştım, hani çok büyük hayal kırıklığı olmadı. ama ne olursa olsun o bir anlık ümit, ve o ümidin kırılması yetiyor insana...
inşallah gerçek çift çizgilerimiz olsun canım:))

hemşire niye gülüyosa komik sanki En Büyük KK ben neyse ki çok umutlanmamıştım, hani çok büyük hayal kırıklığı olmadı. ama ne olursa olsun o bir anlık ümit, ve o ümidin kırılması yetiyor insana...
simdi o umitli halime gulumsuyrm ama o an cok moralim bozulmustu baya fircaladim kadini haketmisti

tesekkur ederim ins :)

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:KK46: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

canım ben ovulasyon testi kulanmıyorum ama bana sorarsan benimde oyle 10 ile 20 hatta 25 gün arası akıntı hep oluyor zaten.. bende çözemiyorum pek ama 14.günler bence çatlıyor...

Back
X