HYr en altta ki ilk yaptgm ortadaki ikinci ve usteki 3 yaotgm giderek daha belirgin oldu yaniGitgide silikleşti mi?
Teşekkür ederim insallh oyledir :)Bende ilk çocuğuma hamileyken adet de olmuştum ilk bir kaç ay , bildiğim böyle olanlarda olmuştu etrafımda , :) hamilesin dir büyük ihtimalle
HYr en altta ki ilk yaptgm ortadaki ikinci ve usteki 3 yaotgm giderek daha belirgin oldu yani
Muayene olmak icin kan testi sonucunu bekleyeyim dedimGiderek belirgin olduysa hcg artıyor demektir.
Kanamalı bir gebelik olabilir. Keşke muayene olsaydınız belki progestan verirdi.
Muayene olmak icin kan testi sonucunu bekleyeyim dedim
O da sansima yetismedi
Pazartesiye kaldi.
Regl kanamasi gibi yoğun.Yerleşme kanaması olabilir mi? Yoğun bir kanama mı?
Kanamadan sonra test yaptın mi peki? Ya düşük riski yada kimyasal gebelik gibi duruyorRegl kanamasi gibi yoğun.
Int de yazana gore yerleşmekanamasi daha hafif ve pembe veya kahverengi oluyormuş.bnm oyle degil
Nereden anladınız Allah aşkına hamileliği boyunca kanaması olanlar gördüm ben de ilk 3 ay kanamam olmuştu. Bazı gebelerde yaşıyoruz bunu demişti doktor nedenlerine bağlı tedavi yöntemi değişir. Direkt düşük ya da kimyasal gebelik denir mi yahu? Konu sahibi bence bugün acilden bir muayene olun derim önemli de olabilir ...Kanamadan sonra test yaptın mi peki? Ya düşük riski yada kimyasal gebelik gibi duruyor
Düzgün okur musunuz yazdığımı? Düşük yazmadım düşük tehlikesi yazdım, ayrıca eğer kan değerinde düşme varsa bu kimyasal gebelik tirNereden anladınız Allah aşkına hamileliği boyunca kanaması olanlar gördüm ben de ilk 3 ay kanamam olmuştu. Bazı gebelerde yaşıyoruz bunu demişti doktor nedenlerine bağlı tedavi yöntemi değişir. Direkt düşük ya da kimyasal gebelik denir mi yahu? Konu sahibi bence bugün acilden bir muayene olun derim önemli de olabilir ...
ha düşük ha tehlikesi ikiside tehlike değil mi sonuçta :) işte bende onu diyorum doktora gitmeli diye dimi ama kan değerinde düşme olup olmadığınız siz nereden bilebilirsiniz ki bu kadar hassas durumlarda bu şekilde yorum yapmamalısınız diye düşünüyorum. Sonuçta kadın testlerine bakarak açıklama da yapmış en son yaptığım en belirgin testim diye :)Düzgün okur musunuz yazdığımı? Düşük yazmadım düşük tehlikesi yazdım, ayrıca eğer kan değerinde düşme varsa bu kimyasal gebelik tir
Hamilelikteki her kanama düşük tehlikesidir ilk haftalarda sebebi bilinmese bile.. He az olur yerlesme kanamasi denebilir ama arkadaş adet gibi diyor elbette düşük tehlikesidir bu, belki beta belli oranda arttı sonra azaldı? Bende gayet hassas yorum yaptım zaten, kanamasi var ve şuan doktora gitmesi gerekiyor, tehlike olduğunu söyledimha düşük ha tehlikesi ikiside tehlike değil mi sonuçta :) işte bende onu diyorum doktora gitmeli diye dimi ama kan değerinde düşme olup olmadığınız siz nereden bilebilirsiniz ki bu kadar hassas durumlarda bu şekilde yorum yapmamalısınız diye düşünüyorum. Sonuçta kadın testlerine bakarak açıklama da yapmış en son yaptığım en belirgin testim diye :)
Hic agrim yok, bugun tekrardan iki test yaptm bu sefer negatif çıktılarGebelik testleri gayet net pozitif agrin falan varmi peki Allah korusun acaba dusuk yapiyir olabilirmisin
Allah Allah tuhaf bir durum gercekten bilemedim acile gidip tekrar kan verebilirsiniz bnceHic agrim yok, bugun tekrardan iki test yaptm bu sefer negatif çıktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?