Aynen öyle canım bende ümitliydim ama kanda negatif çıktı herşeyde bir hayır vardırAdetim 7.gunu gecikme salı günü test yaptım 2.cizgi hafif koyuydu ardından Çarşamba günü test yaptım hafif silikti.Bugun acile tahlile gittim ve <2.30 değeri çıkınca çok oldum asla beklemiyordum tüm belirtiler vardı karnım sis falan test pozitifti ama kanda negatif dedi doktor.Hafif idrar enfeksiyonun var dedi wimesa bende var ona devam et dedi ayretten birşey yaptı gerçekten çok üzücü böyle olması ama herşeyde vardır bir hayır
Testi tekrarla 2 günde bir kaset testi kullan ama erken gebelik testleri bazen yalancı pozitif gösteriyor. Birde ilk 10 dk cıkan sonuc önemlidir birde sabah ilk idrarla yap bence. belki geç döllenme dir bazı testler cok hassas oldugu için cok düşük betayı bile gösteriyor canımAdetim 7.gunu gecikme salı günü test yaptım 2.cizgi hafif koyuydu ardından Çarşamba günü test yaptım hafif silikti.Bugun acile tahlile gittim ve <2.30 değeri çıkınca çok oldum asla beklemiyordum tüm belirtiler vardı karnım sis falan test pozitifti ama kanda negatif dedi doktor.Hafif idrar enfeksiyonun var dedi wimesa bende var ona devam et dedi ayretten birşey yaptı gerçekten çok üzücü böyle olması ama herşeyde vardır bir hayır
Rabbim hayırlısını nasip etsin ne yapalım ama buradaki konuları okuyunca insanda bir umut oluşuyor aslında farklı bir markadan test yapmak istiyorum yeniden eğer onda da çıkarsa sağlık ocağına gideceğim tahlil için ama cıkmazsa da nasip kısmetAynen öyle canım bende ümitliydim ama kanda negatif çıktı herşeyde bir hayır vardır
Amin inşAllah herşeyin hayırlısı olsunGebelik testleri her zaman doğru sonuç vermiyor maalesef, bir dahaki sefere inşallah.
Teşekkür ederim aynı markanın kaset testini yapmıştım yarın farklı bir markanın testini denemek istiyorum ister istemez insanın umudu tukenmiyorTesti tekrarla 2 günde bir kaset testi kullan ama erken gebelik testleri bazen yalancı pozitif gösteriyor. Birde ilk 10 dk cıkan sonuc önemlidir birde sabah ilk idrarla yap bence. belki geç döllenme dir bazı testler cok hassas oldugu için cok düşük betayı bile gösteriyor canım
Bayada net cıkmıs kuzum bence sen dediğin gibi Baska marka testle sabah ilk idrarla da yap.Teşekkür ederim aynı markanın kaset testini yapmıştım yarın farklı bir markanın testini denemek istiyorum ister istemez insanın umudu tukenmiyor
Aynen hayal kırıklığı resmen umarım hayırlısı olur Rabbim beterinden korusun demekten başka çare yokBayada net cıkmıs kuzum bence sen dediğin gibi Baska marka testle sabah ilk idrarla da yap.
Herseyin hayırlısı bir kerede olsun kötü birsey olmasın. Çünkü saglık sız olunca birsürü sey olabiliyor bos gebelik kimyasal gebelik kimyasal gebelik vs. Önemli olan saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin. Benim gecen sene ikiz olarak kaybım var inan çok üzücü. Tam 16 ay sonra tekrar gebelik düşünmeye başladım ben o da hiç kolay olmadı çok yıpranık durumdayım. O yüzden yoksa da üzülme hiçAynen hayal kırıklığı resmen umarım hayırlısı olur Rabbim beterinden korusun demekten başka çare yok
Rabbim sabırlar versin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin çok üzüldüm adınıza Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah hayırlısından üzülmeyin Rabbimin izniyle sağlıklı bir gebelik ve evlat vakti gelince olucaktirHerseyin hayırlısı bir kerede olsun kötü birsey olmasın. Çünkü saglık sız olunca birsürü sey olabiliyor bos gebelik kimyasal gebelik kimyasal gebelik vs. Önemli olan saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin. Benim gecen sene ikiz olarak kaybım var inan çok üzücü. Tam 16 ay sonra tekrar gebelik düşünmeye başladım ben o da hiç kolay olmadı çok yıpranık durumdayım. O yüzden yoksa da üzülme hiç.
Aynısı bugün bende oldu . Hamileymiş gibi heveslendim ve kendimi bir günlükte olsa alistirdim. Çok kötu bir durum. Sonrası ne olduAdetim 7.gunu gecikme salı günü test yaptım 2.cizgi hafif koyuydu ardından Çarşamba günü test yaptım hafif silikti.Bugun acile tahlile gittim ve <2.30 değeri çıkınca çok oldum asla beklemiyordum tüm belirtiler vardı karnım sis falan test pozitifti ama kanda negatif dedi doktor.Hafif idrar enfeksiyonun var dedi wimesa bende var ona devam et dedi ayretten birşey yaptı gerçekten çok üzücü böyle olması ama herşeyde vardır bir hayır
Regl olmuştum idrar enfeksiyonundan kaynaklı bazen pozitif gozukebiliyormusAynısı bugün bende oldu . Hamileymiş gibi heveslendim ve kendimi bir günlükte olsa alistirdim. Çok kötu bir durum. Sonrası ne oldu
Doğrudur Dr da aynsiini dedi , Rabb'im tüm isteyenlere nasip etsin inşallahRegl olmuştum idrar enfeksiyonundan kaynaklı bazen pozitif gozukebiliyormus
Amin inşAllah Rabbim hayırlısıyla nasip etsinDoğrudur Dr da aynsiini dedi , Rabb'im tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?